TO Budve, Kotora i Tivta ne propuštaju ni sajmove turizma u Istanbulu...

TO Budve, Kotora i Tivta ne propuštaju ni sajmove turizma u Istanbulu i Bratislavi

530
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

to budva sajam istanbul 2016Predstavnici Turističke organizacije opštine Budva uspješno su predstavili ponudu budvanske rivijere na sajmovima turizma u Bratislavi “ITF Slovakia tour” i Istanbulu „EMITT 2016“, od 28. do 31. januara.
U Bratislavi, na najznačajnijem sajmu turizma u Slovačkoj, i jednom od najznačajnijih u centralnoj Evropi, TO Budva predstavila je ponudu zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta i Kotora, kao i predstavnicima turističke privrede Crne Gore. Na sajmu „ITF Slovakia tour“ učestvovalo je 345 izlagača iz 21 zemlje svijeta.
U Istanbulu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored TO Budve, ponudu su predstavile i lokalne turističke organizacije Cetinja, Ulcinja, Kotora, Podgorice, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore: HG „Budvanska rivijera“, „Beppler & Jacobson“ i turistička agencija Grand. Na sajmu je učestvovalo je 4.500 kompanija.
Interesovanje agenata i individualnih posjetilaca za boravak u Crnoj Gori na oba sajma bilo je veoma izraženo. Najčešća pitanja odnosila su se na avionski prevoz prema Crnoj Gori, izlete, kao i na cijene u privatnom i hotelskom smještaju.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code