TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Londonu: Kontakti s Britancima, ugovoren...

TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Londonu: Kontakti s Britancima, ugovoren dolazak Francuza

5
Podijeli

U Londonu je u ponedjeljak počeo Svjetski sajam putovanja (World Travel Market London 2017) na kome TO Herceg Novi  predstavlja ponudu grada. Već tokom prvog dana TO HN je imala brojne kontakte sa agencijama iz Velike Britanije, a sa određenim turoperatorima iz Francuske dogovorena je saradnja koja će otpočeti od proljeća 2018, saopštavaju iz lokalne TO.

Na londonskom sajmu koji traje do 8. novembra TO HN se u okviru crnogorske turističke ponude predstavlja za pultom sa Hunguest Hotelom Sun Resort u okviru zajedničkog promotivnog štanda sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i ostalim lokalnim organizacijama.

Picerija i restoran

World Travel Market je jedan od vodećih globalnih događaja za svjetsku turističku industriju, na kojem svoju ponudu predstavljaju svi sektori turizma, uključujući turističke organizacije, avio kompanije, hotele, agencije, softverske kuće, itd.

Ova najznačajnija svjetska turistička berza okuplja oko 5.000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i preko 2000 predstavnika medija. Učešće na ovoj berzi je značajno, kako zbog prezentacije ponude na britanskom tržištu, tako i zbog mogućnosti susreta ponuđača sa partnerima i sa drugih emitivnih tržišta.

Takođe, u organizaciji Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija UNWTO i Međunarodne turističke berze i ove godine, biće održan Ministarski samit na kojem će visoki predstavnici država članica iz cijelog svijeta razmijeniti mišljenja u pogledu turističkog razvoja i buduće perspektive u ovoj globalno značajnoj oblasti.

Delegaciju Crne Gore predvode ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović i direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić.

5 Komentari

  1. Koji hotel, koji novski tour operator je ugovorio dolazak Francuza, koji broj nocenja, na koji vremenski period. Ako nema tih informacija onda ni ovaj clanak nema smisla.

  2. Kako moze TO da ugovori dolazak Francuza…gdje …u koji smjestaj…po kojem osnovu…nadležnostima… procitajte statut…zakon… DOSTA JE BILO NAZNANJA…

    8
    2

Ostavite komentar

*

code