TO Herceg Novi: Naša vrata za triatlonce i sportiste su otvorena

TO Herceg Novi: Naša vrata za triatlonce i sportiste su otvorena

2000
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_to_hn_logoTuristička organizacija Herceg Novi prepoznaje sve projekte koji doprinose promociji grada i u njima aktivno učestvuje, navodi u saopštenju vd direktorka Bojana Blagojević, reagujući na konstatacije TK Herceg Novi da nijsu dobili očekivanu podršku te kuće za projekat Novska Skalinada.
– Pored brojnih turističkih i kulturnih projekata, naš cilj je da i sportske manifestacije budu dio imidža grada. Bogata sportska tradicija Herceg Novog i brojni uspjesi kolektiva i pojedinaca iz našeg grada pozicionirali su Novi kao poželjnu sportsku destinaciju i dobrog domaćina u organizaciji međunarodnih događaja – navodi Blagojević.
Ona dodaje da je Novska Skalina ove godine bila jedan od događaja koji je privukao brojne strane turiste, što je lokalna uprava prepoznala i podržala u okvirima svojih mogućnosti.
– Imajući u vidu da su proteklih dana u javnost otišle polovično tačne informacije, posebno želimo da istaknemo da su Turistička organizacija i Opština Herceg Novi zajednički podržale ove manifestacije, s tim što je konkretna realizacija podrške išla posredstvom Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, kao nadležnog za sportske aktivnosti u gradu. Prema tome, Triatlon klub je za organizaciju Skalinade zapravo imao pomoć lokalne uprave kao naše zajedničke kuće, samim tim i Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije.
Raspoloženje da podržimo Triatlon klub Herceg Novi u aktivnostima kojima se u najboljem svijetlu promoviše grad nijednog momenta ne dovodimo u pitanje. U tom smislu, naša vrata za razgovor o saradnji sa predstavnicima Triatlon kluba i drugim sportskim organizacijama, kada je riječ o njihovim predstojećim projektima, uvijek su otvorena – zaključuje Bojana Blagojević.

6 Komentari

  1. prestanite ponizavati intelekt gradjana, vasa vrata su otvorena samo za vas same, pored ne podrzavanja skalinade postoje jos neke djelatnosti koje niste podrzali a nudili su prosperitet turistickoj ponudi.
    0    0
  2. Anonimuse, lijepo cura kaže da je to bila zajednička podrška turističke i opštine. Prema tome nije skalinada prošla bez turističke. Sad triatlon klub neka za naredne projekte traži pomoć od turističke, naravno pod uslovom da su to prestižni i normalni projekti.
    0    0

Ostavite komentar

*

code