TO Herceg Novi predvodi crnogorsku delegaciju na sajmu turizma u Oslu

TO Herceg Novi predvodi crnogorsku delegaciju na sajmu turizma u Oslu

19
Podijeli

Predstavnici Turističke organizacije Herceg Novi učestvovaće na sajmu turizma Reiselivsmessen Oslo, u ulozi organizatora za područje Crne Gore, saopštili su iz stručne službe lokalne TO.

Pozivu TO HN da učestvuju na sajmu, koji se u Oslu održava od 12. do 14. januara, odazvali su se Nacionalna turistička organizacija i lokalne TO Budve, Bara, Kotora i Tivta, kao i značajni privredni subjekti iz našeg grada –  Institut Igalo, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Meljine.

Picerija i restoran

– Norveška i uopšte skandinavska regija su vrlo značajno i izuzetno kvalitetno turističko emitivno tržište koje ranije nije bilo tretirano na adekvatan način. Stoga je Turistička organizacija Herceg Novi, a radi približavanja naše destinacije skandinavskom tržištu koje je među prioritetnim tržištima za Herceg Novi prije svega u kontekstu zdravstvenog turizma, odlučila da se aktivnije angažuje u promovisanju  našeg grada i države na tržištu koje je u svakom smislu naklonjeno Crnoj Gori – navodi se u saopštenju.

Takođe, jedan od ciljeva nastupa na sajmu je i uspostavljanje konekcija sa low cost avio kompanijama zbog obogaćivanja ponude.

19 Komentari

 1. Oni su genijalci. Pokupili se svi i otisli a boli ih uvo za praznik mimoze. Dobro sto u TO nema niko ima li u opstini ko da ih pita dje ste sta je sa praznikom mimoze.
  Oni su ti ostavili njihovom novom modelu organizacije SAMOORGANIZOVANJE .
  Ima jedna stara bokeska izreka.
  ” SETALA KOKE MULO”

  6
  6
 2. Zašto su iz TO HN, direktor Obradovic, Vukovic i ostali otišli juče za Norvešku, kad se sajam održava od 12-14.?
  Može li radio Jadran da ih pita, jer ove ekskurzije TO HN plaćamo mi građani!

  21
  4
 3. Moze li Radio Jadran da se obrati TO sa zahtjevom za slobodan pristum informacijama o troskovima koji su se refundirali sluzbenici na sajmu u Riminiju na ime taksi prevoza?Pavle je odmah morao da obavjesti Micu ???

  34
  4
 4. Koliko vas ide,mislio sam poslati mojima tamo jedno teglo meda ali cisto sumjljam da ce biti mjesta za to ??ako budete u stali u 3 autobausa ja se nadam ce biti mjesta i za to teglo.

  16
  8

Ostavite komentar

*

code