TO Kotor na sajmu u Beogradu

TO Kotor na sajmu u Beogradu

838
0
Podijeli

to kotor sajam bg 190216 1TO Kotor predstavlja turističku ponudu Kotora na 38. sajmu turizma IFT u Beogradu, koji je otvoren 18. februara i traje do 21. februara.

„Ponudu smo prezentovali zajedno sa NTO Crne Gore i turističkim organizacijama iz drugih gradova. Prvog dana sajma je vladalo veliko interesovanje posjetilaca za našu ponudu, a danas očekujemo još veću posjetu s obzirom na program dešavanja na našem štandu odnosno happy hour.
to kotor sajam bg 190216 3Osim degustacije crnogorskih proizvoda sve lokalne turističke organizacija su obezbijedile svoj program. Tako će TO Kotor danas predstaviti bokeljsko kolo i crnogorsku rakiju, dok smo prvi dan sajma posvetili tradicionalnom kotorskom karnevalu“ – navodi se u saopštenju TO Kotor.

Picerija i restoran

Na sajmu učestvuje 1150 izlagača iz 55 zemalja. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Slovenija a naredne godine će to biti Crna Gora. TO Kotor je posjetiocima sajma obezbijedila dva poklon aranžmana za ovogodišnju turisitčku sezonu.to kotor sajam bg 190216 2

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code