TO Kotor na sajmu u Berlinu

TO Kotor na sajmu u Berlinu

677
0
Podijeli

to kotor berlin 100316Na najposjećenijoj turističkoj berzi “ITB 2016” u Berlinu, unutar štanda  Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, predstavila se i TO Kotor.

Prvog dana sajma, 9. marta, organizovana je pres konferencija pod nazivom “Crna Gora – divlja ljepota na Jadranu“. Konferenciji je prisustvovalo oko 30 novinara iz Njemačke, Švajcarske i Austrije.

Picerija i restoran

Prema podacima turističkih agencija, interesovanje za Crnu Goru je u konstantnom porastu.

–      Brojni posjetioci crnogorskog štanda se interesuju za Kotor i svima je dobro poznato priznanje Lonaly Planet-a koje je dodijeljeno Kotoru. Najviše ih zanimaju cijene smještaja i cijene u vanpansionskoj ponudi. Njemački turisti jako vole boravak u prirodi i aktivni turizam pa su se zanimali i za taj aspekt turističke ponude, a Kotor u tom smislu ima dosta toga da ponudi – saopšteno je iz TO Kotor.

Na crnogorskom štandu, pored TO Kotor, svoju ponudu prezentuju: LTO Bar, LTO Budva, LTO Herceg Novi, LTO Podgorica, LTO Tivat, LTO Ulcinj, Adria DMC, Beppler & Jacobson Montenegro, HG Budvanska Rivijera, Discover Montenegro, Montenegro Airlines, HG Montenegro Stars, Nacionalni parkovi Crne Gore, Hotel Queen of Montenegro.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code