TO Tivat na sajmu turizma u Moskvi

TO Tivat na sajmu turizma u Moskvi

816
2
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na najvećem sajmu turizma u Moskvi – MITT 2017, koji se ove godine održava od 14. do 16. marta. Sajam okuplja 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca.

Na štandu NTO ponudu predstavljaju lokalne TO Bara, Budve, Ulcinja, Kotora, Podgorice i Tivta, zatim nacionalni avio-prevoznik Monetnegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska Rivijera, Beppler & Jacobson, hotel Maestral, Institut dr Simo Milošević, Dukley Gardens, Aqua park Budva, kompanija “14. septembar”, kao i turoperator R-turs i turistička agencija Fly Monetnegro.

Picerija i restoran

Na jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu posjetiioci su pokazali veliko interesovanje za Tivat. Tome umnogome doprinosi podatak da će Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines tokom ljeta imati povećan broj letova iz Moskve, sa najvećim brojem letova ka Tivtu. Direktne letove iz Moskve za Tivat imaju takođe avio kompanije Aeroflot, Pobeda Airlines, Siberia Airlines, Red wings, Yamal airlines, Nord Star, I fly i Ural Airlines.

– Prema statističkim podacima Tivat je proteklih godina posjetio veliki broj ruskih turista. 2016. godine ostvareno je 15 010 dolazaka gostiju iz Rusije, dok je broj noćenja iznosio 213 055, čime očekujemo značajno povećanje kada je riječ o turistima sa ovog područja – navode iz TO Tivat.

Na MITT-u 2017 najveće interesovanje je iskazano za cijene smještaja u špicu sezone, sa značajnim interesovanjem za kulturno-zabavni program i manifestacije po kojima je TO Tivat svakako poznat.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code