TOKOM PRAZNIKA BEZ NAPLATE PARKINGA

TOKOM PRAZNIKA BEZ NAPLATE PARKINGA

128
0
Podijeli

Hercegnovski Parking servis neće naplaćivati parkiranje na opštim i posebnim parkiralištima u Herceg Novom 1. i 2.maja.

Lijepa vijest, mada već od ponedjeljka prestaje da važi zimski režim naplate parkiranja – rekli su nam u ovom preduzeću.
Parking servis je od 1.oktobra 2014. do 1. Maja 2015. godine primjenjivao zimski režim naplate 7 do 21 čas, osim u centru Herceg Novog (crvena zona) od zgrade Opštine do poljoprivredne apoteke “Žozeta” gdje se naplata obavlja od 7 do 16 časova.
Bez naplate bile su lokacije u Igalu, u ulici Sava Ilića na potezu od Titove vile do apartmana”Grifonee” (parking mjesta 1-70), i na Savini u ulici Braće Grakalića, parking plato iznad „Energoprojekta” (parking mjesta 546-567).
Cijene ostaju iste do 1.juna, kada će pred sezonu kao i do sada doći do promjene. Cijena u I crvenoj zoni za sat parkiranja iznosi 60 centi, u II žutoj zoni je 40 centi, a pretplatna karta je 4 eura.
I ovo preduzeće očekuju promjene na čelnim funkcijma, ali još nije izvjesno hoće li to uslijediti prije ili nakon sezone.
Za sada je izabran novi Odbor direktora, čiji je predsjednik Jovica Malavrazić, kao i tri člana, Slavka Gojšina, Gojko Brajović, Petar Ratković.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code