Tonči Huljić i Makao bend za Novu godinu podno gradske tore

Tonči Huljić i Makao bend za Novu godinu podno gradske tore

1636
16
Podijeli

docek 2016 najavaHerceg Novi neće odustati od dočeka Nove godine na otvorenom, pa će u najluđoj noći posjetioce na Trgu Nikole Đurkovića zabavljati poznati hrvatski muzičar Tonči Huljić i predgrupa Makao bend.
Prema planu organizatora novogodišnjeg programa, JUK Herceg-fest, 1. januara biće organizovan koncert Makao benda.
Kako je najavljeno u toku popodnevnih časova 1. januara moguća je i zabavna manifestacija na Škveru, u kojoj bi učestvovali lokalni umjetnici i organizacije. Više detalja o tom dijelu programa biće poznato narednih dana.
Angažovanje muzičara za doček Nove godine koštaće 21 hiljadu eura, koliko je za ovu namjenu i obezbjeđeno rebalansom budžeta Turističke organizacije Herceg Novi.
Kako saznajemo, u Turističkoj organizaciji planiraju niz promotivnih aktivnosti kako bi za Novu godinu Herceg Novi posjetio što veći broj gostiju. U dogovoru sa hotelskom privredom prirediće novogodišnje paket aranžmane koje će ponuditi agencijama u regionu, a reklama će se naći i u mnogim medijima.
Istovremeno sa promocijom Nove 2016. godine u Herceg Novom biće promovisan i „Praznik mimoze“ i vikend aranžmani „mimoza“.

16 Komentari

 1. Tonci fantasticno! Ipak smo primorci.
  A Makao sam slusao po klubovima u studentskim danima. Prave stimung odlican steta sto im je prognoza za posjecenost losa s obzirom da je Gibo u Bd a ljudi ne znaju za njih u Novom.
  0  0
 2. Makao je jedan od najboljih regionalnih klupskih bendova ciji je repertoar odredjen MUSIC tV . Poznati su po svirkama na velikim otvorenim zurkama na Jazu, Adi, prestiznim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori. Huljic i njegov bend digli su na noge Lisinski u Zagrebu i Gripe u Splitu, da ako budu dobri i Novljanima. Reperoar Magazina nekadasnjih, Grasa, njihove pjesme , mediteranski i karnevalski stimung. Za one koji ne znaju, proguglati pa vidjeti. Urbani pop i mediteran za Novu godinu. Spalavarska muzika drugom prilikom na drugom mjestu.
  0  0
 3. Ovi iz Makao benda su ok… Pjevaju odlicno strane obrade, samo steta sto su prvog, pored zivog Gibba u Bd, tesko da ce ko doci njih slusati. A Tonci mi je bzv totalno….
  0  0

Ostavite komentar

*

code