Top Gear se snima u Boki Kotorskoj

Top Gear se snima u Boki Kotorskoj

4415
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

top-gearJednu epizodu najvećeg svjetskog televizijskog serijala o automobilima, britanskog Tog Gear-a, Artikulacija Production, kao najstarija nezavisna producentska kuća u Crnoj Gori, snimaće u Boki Kotorskoj.

Naime, producenti ove prestižne automobilske emisije žele da, kroz snimanje u Crnoj Gori, predstave najnoviji model Aston Martina, ali i Crnu Goru kao atraktivnu turitstčku destinaciju.

Picerija i restoran

– Budući da je Aston Martin simbol za luksuz, stil i eleganciju, Crna Gora je sa svojim planinskim putevima, slikovitim mjestima i selima savršeno mjesto za snimanje – kazali su iz TO Kotor uz napomenu da je ova produkcijska kuća prošle godine realizovala i reklamu za Toyotu.

Čitavo snimanje radiće se u atraktivnom setu i postavkama, u klasičnom stilu za Top Gear i prikazaće Crnu Goru publici od 350 miliona ljudi.

Zbog potreba snimanja određene dionice puteva biće zatovrene u petak 30. septembra, a riječ je najprije o potpunom zatvaranju dijela puta Lipci-Grahovo u intervalu od 6:30 do 11:30, zatim povremeno zatvaranje kružnog toka u Lipcima do 11:30 do 14h, kao i povremeno zatvaranje dijela puta od Stoliva do Lepetana od 13 do 18 časova, sa povremenim puštanjem na svakih 20 minuta.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code