Topla, Igalo i okolina četiri sata bez struje

Topla, Igalo i okolina četiri sata bez struje

20
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži, u nedjelju od 9 do 13 časova bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Tople, Igala, Sutorine, Servisne zone, Njivica, Žvinja, Mojdeža, Ratiševine i Sušćepana, saopštila je Služba za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Kako se navodi u saopštenju, radovi se izvode zarad kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

20 Komentari

 1. Nedelja. Hladni decembarski dan. Porodica na okupu. Nedeljni rucak. Kicenje jeljke. Jeftina struja cijeli dan. Pa kad ce izvoditi radove, ako ne na ovakav dan? Hvala Elektrodistrubuciji Crne Gore. Respect. ?

 2. Dok se vi isti sto ocekujete promjene ne budete potpisivali sa punim imenom i prezimenom dok ostavljate komentare i bez skrivanja iza pseudonima javno govorili sta mislite, nemojte ocekivati da se ista promjeni. Ako mislis da treba izaci na ulicu, izadji!!!! BUDI PRVI!!!! NE OCEKUJ DA DRUGI TO RADE ZA TEBE!!!!@

 3. Jeste li culi za NOCNU SMJENU mozda???
  Ovakve stvari (ako se uopste i rade u normalnim zemljama) se rade u toku noci, kada gradjane najmanje moguce ometa, a ne u sred dana i to za vikend!
  Do kada vise, ljudi, do kada?!

  36
 4. A kad planiraju da zavrse takve nazovi radove. Odkako je ljeto pasalo, struje fali svako malo. Zasto placamo gubitke na mrezi, vjetroelektrane, mini hidroelektrane; a svako malo nestaje ili prekodate napajanje? Sramota je da odrzavanje mora da podrazumjeva ovoliko prekidanje. Gasili ste sela po 7 dana od 8 do 18 kad su se uvodila pamrtna brojila. Sad gasite od 4-8 sata. Dizete cijenu za 15 dana i jos na to se povecava pdv. Rekao bih da lenstinluk i neznanje uzimaju danak, i da cemo se jos vise ovakvih ludosti nagledat. Kako sa strujom, tako s vodom, pa i sa ostalom infrastrukturom. Prvo u opstini pa i u drzavi.

  24

Ostavite komentar

*

code