Treće “Bokeško srce” Vesne Krivokapić , na tvrđavi Forte Mare, 27. jula

Treće “Bokeško srce” Vesne Krivokapić , na tvrđavi Forte Mare, 27. jula

0
Podijeli

Za modne sladokusce, sve koji prate trendove u odjevanju, ljubopitljive Novljane i goste, za desetak dana, tačnije 27. jula na tvrđavi Forte Mare, uslijediće treći modni hepening, koji će prirediti dizajnerka Vesna Krivokapić.

Na modnoj pisti, u 20:30 h predstaviće se šest dizajnera: Anna Claviello- Italija, Stefano Montarone-Italija, DiazKOva-BIH,, Miloš Miletić-Srbija, Julija Nikčević- Crna Gora i “šlag na torti”- Vesna Krivokapić- Danska.

Picerija i restoran

– Radujem se ovom internacionalnom modnom događaju, a posebno dizajnerima iz inostranstva. Jos uvijek sam u Kopenhagenu, ali već sjutra letim za moju Crnu Goru, za moj Herceg Novi. Puno truda sam uložila i ovoga puta u modnu reviju, iako neka materijalna obećana sredstva trenutno nisu ispunjena. Međutim, ništa me ne može spriječiti da ovaj događaj upriličim najbolje što mogu. Uvijek dajem svoj maksimum, a posebno što je ovo treći put da sopstvene i modele mojih kolega predstavljam u Herceg Novom – ističe za Radio Jadran, Vesna Krivokapić.

Ona dodaje da je takođe veseli što će biti u prilici da dizajnerima iz Italije pokaže svoju domovinu i naš prelijepi Bokokotorski zaliv.
Podsjetimo da je modna kreatorka, Novljanka Vesna Krivokapić, u maju na Siciliji učestvovala na internacionalnoj smotri mode, gdje je s uspjehom predstavila svoju novu kolekciju, “Mare Viventem” – “Živjeti more”.

Tradocionalno, “Boka band” daće pečat samoj večeri po čijoj pjesmi “Bokeško srce” ovaj događaj i nosi ime.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code