Treći pokušaj za nastavak novske Skupštine 24. novembra

Treći pokušaj za nastavak novske Skupštine 24. novembra

1457
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Redovna, XXIII sjednica lokalnog parlamenta, započeta 26. septembra, trebalo bi treći put da bude nastavljena u petak, 24. novembra. Na dnevnom redu je 12 tačaka dnevnog reda.

so hn 0804 2Odbornici bi, pored ostalog, trebalo da se izjasne o predlozima odluka o završnom računu budžeta opštine za 2015. godinu, davanju saglasnosti na memorandum o saradnji za sprovođenje regionalnog stambenog programa, kao i o zaključenju sporazuma o regulisanju imovinsko pravnih odnosa.

Picerija i restoran

Trebalo bi da bude utvrđena lokacija za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture  u Đenovićima, kao i kriterijumi za raspodjelu sredstava za izdavačku djelatnost.

Odbornici treba da daju i saglasnost na program podizanja spomen obilježja u 2016. godini. Sjednica je prošlog četvrtka odložena zbog nedostatka kvoruma, jer je opozicija insistirala da zasjedanju prisustvuje svih 18 članova vladajuće koalicije DPS – Izbor, u protivnom će napustiti zasijedanje, što su i učinili.

Na prvom zasijedanju, 26. septembra, usvojena je odluka o prodaji 486 265 kvadrata zemlje u Brgulima, na poluostrvu Luštica,u zahvatu GUP a Opštine Herceg Novi, kao i o prenosu ovlašćenja na Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte i Tendersku komsiju za valorizaciju turističkih lokaliteta.

10 Komentari

 1. Sramota je da se rade ovakve stvari,bojkotuje skupština.Kako vas nije sramota,mislite li vi na budućnost svoje djece? Ne, nemislite.Okrenite se malo oko sebe,vidite šta se sve uradilo i izgradilo u nekim mjestima u neposrednoj blizini našeg Novog,i kako sada izgledaju “svjetski”. Za razliku od pojedinaca u našem parlamentu, oni su raširenih ruku prihvatili svakog ko je htijo da uloži u njihov grad
  svjesni da čine dobro svojoj djeci,zato se UPAMET!Sjedite u poslaničke klupe i radite ono zašta su vas građani birali,neka Vam je budućnost ovog grada i vaše djece ispred stranačkih interesa.
  0  0
 2. ….,nije me strah,moje mišljenje je poznato koliko i ja,nego ne bavim se politikom,jer nemam slobodnoga vremena,samo pratim dešavanja radi uobličavanja mišljenja.
  0  0
 3. …a javno iznosit svoje mišljenje narodu koji nije sazreo da razumije je besmisleno,što se vidi po reagovanju na sve što nije u skladu sa njihovim mišljenjem.Citati su javno objavljeni u jednom dnevnom mediju,ja samo razumijem autora i tebe.
  0  0
 4. Mladost uništavaju stari aktivisti, kontraši, koji ne misle na svoju đecu i koji nijesu u stanju da se za njih žrtvuju,nego samo vide ispred sebe svoj pjat,dobri Zbogom.Ko ne shvata i ne vidi dalje od nosa neka se ne javlja.
  0  0
 5. Za “ovako” Ako imate potrebu da mozda umirite svoju savjest zbog cinjenice da sacica sebicnih nesretnika krade buducnost djece u ovom gradu a vi nemate hrabrosti da javno podrzite ili osporite takve poduhvate mozda je to donekle razumljivo jer vas je vjerovatno strah.Ali nesto drugo je u pitanju. Iz nacina kako je sastavljen komentar vjerovatno ste aktivusta neke partije.Bez obzira na to bice vam zao jednog dana kada spoznate posledice
  0  0
 6. ….”Upravo zato je moguće svaku investiciju, čak i one koje izazivaju zavist u okruženju, proglašavati krađom i investicijom „od koje država nema nikakve koristi“. “
  0  0
 7. ….”Umišljenost da je Crna Gora najatraktivnija na svijetu ruši činjenica o broju zainteresovanih da ulažu u kapacitete na crnogorskom primorju….Zato se dešava da je na tender za Buljaricu prijavljen samo jedan ponuđač. Kad se to sve zna onda je stvarno pitanje ko to podržava da se obala Crne Gore ne stavi u funkciju ekonomskog korišćenja? “
  0  0
 8. Zbogom mladosti ,
  “Kako se u Crnoj Gori spriječavaju investicije :U opozicionim nazovi ekonomskim programima sreo sam jednu specifičnost koju možemo vezati samo za Crnu Goru; a to je spriječavanje investicija u turizmu kao „spašavanje“ Crne Gore. Kažu, spriječićemo ulaganje u Buljaricu, Skadarsko jezero, …. Spriječiće da se valorizuje najveći resurs Crne Gore, da se uveća broj turista koji će doći u Crnu Goru, koji će trošiti svoj novac, puniti budžet države …”
  0  0
 9. Pola miliona kvadrata u Brgulima kako vi kazete u zahvatu GUP a opstine Herceg Novi, iako dobro znate da to nikada nije bilo zahvaceno GUPom vec je bilo vojni poligon.PROGLASENO je da je u zahvatu GUPa na osnovu takozvanog “AUTENTICNOG TUMACENJA GUPa” lii silom vecine na lokalnoj skupstini.Pravna praksa jos nema primjera da GUP nije GUP vec sta je odredjuje skupstinska vecina.Danas je GUP to a sta ce biti sutra autenticno ce tumaciti Dps i Izbor. Predlazem da iskoristimo ovo malo vremena koliko je ostalo da se povedu djeca da obidju Mamulu ,Arzu,Plavu spilju,Pontu od Vesla i Dobru Luku i da se oprostimo od njih.Nece proci dugo Novljani nece smjet tamo nogom krocit.
  0  0

Ostavite komentar

*

code