Trening o marketingu i komunikacijama u ekoturizmu

Trening o marketingu i komunikacijama u ekoturizmu

739
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

BETSA_logoTrening pod nazivom “Moderni marketing i marketinška komunikacija u ekoturizmu”, u organizaciji Centra za zaštitu i proučavanje ptica, Ekološkog društva Boke kotorske i Opštine Tivat, a u saradnji sa partnerskim organizacijama Opštinom Baška voda, Hrvatskim institutom za održivi razvoj i udruženjem BIOM, biće organizovan sjutra u Herceg Novom, u restroanu Pronto Presto u Sutorini, u 9 časova, kao i 20. oktobra u Tivtu, u Multimedijalnos sali Opštine, takođe u 9 časova.

Na treningu polaznici će se upoznati sa efektivnim metodama marketinga u turizmu, načinima promovisanja svojih usluga, komunikacije sa klijentima, kao i načinima kreiranja prepoznatljivog brenda. Svaki polaznik će imati individualnog mentora tokom samog treninga u odnosu na vrstu usluge kojom se bavi, kroz analizu i preporuke njihovog materijala (vebsajta, stranice na društvenim mrežama, promotivnog materijala-lifleta, brošura itd.).

Picerija i restoran

Radionica je namijenjena vlasnicima ugostiteljskih objekata (hotela, restorana, itd), predstavnicima sportskih organizacija, planinarskih udruženja i domova, turističkih agencija, organizacija za očuvanje prirode, kao i ostalim organizacijama aktivnim u sektoru turizma.

Trening se organizuje u okviru IPA prekograničnog projekta “Posmatranje ptica i ekoturizam na Južnom Jadranu (BETSA), koji finansira Evropska unija, u okviru Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora, kojim se unaprijeđuje turistička ponuda regiona Boke Kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije zasnovane na posmatranju ptica.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code