Trening strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta u gradovima na primorju

Trening strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta u gradovima na primorju

396
1
Podijeli

herceg-novi-45Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO), u saradnji sa nevladinim organizacijama Novi horizont i Nada, lokalnim resurnim centrima za nevladin sektor sa juga Crne Gore organizuje 2 trodnevna treninga pod nazivom “Strateško planiranje i organizacioni menadžment”. Za nevladine organizacije iz Bara, Ulcinja i Budve, trening će biti održan od 19. do 21. oktobra u Baru, dok će za NVO iz Tivta, Kotora i Herceg Novog trening biti održan u period od 26. do 28. oktobra u Herceg Novom.

Treninzi se realizuju u okviru projekta “Jače NVO, jača demokratija!”, u realizaciji Centra za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO), koji je finansijski podržala Evropska Unija, a kojim upravlja Delegacija Evropske Unije u Crnoj Gori.Biće organizovana 2 trodnevna treninga na temu “Strateško planiranje i organizacioni menadžment”.

Picerija i restoran

– Ovaj trening je usmjeren na sticanje znanja o pravilima, procesu i fazama strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta, ali i o pravilima izrade, strukturi i načinu kreiranja strateškog dokumenta. Tokom trodnevne obuke, polaznici će dobiti više informacija o samom procesu strateškog planiranja i organizacionog menadžmenta kroz teorijski ali i praktični rad – kazali su organizatori.

Zbog ograničenog broja mjesta, pravo učešća na treninzima imaju one NVO koje su registrovane u opštinama: Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor i Herceg Novi, ali koje djeluju najmanje jednu godinu, koje do sada nisu učestvovale na obukama o strateškom planiranju i koje na vrijeme dostave pravilno popunjen aplikacioni formular sa svim traženim informacijama, koji se nalazi na sajtu Centra za razvoj nevladinih organizacija.

Popunjeni aplikacioni materijal potrebno je poslati na mail jovana.bulatovic@crnvo.me, najkasnije do 14. oktobra u 14 časova, za trening koji se održava u Baru, a za trening koji se održava u Herceg Novom do 18. oktobra u 14 časova.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code