Tri Primorke u reprezentaciji Crne Gore

Tri Primorke u reprezentaciji Crne Gore

16
Podijeli

Tri članice ŽKK “Primorje” vratile su se sa priprema košarkaške reprezentacije Crne Gore koje su bile organizovane u Podgorici.

Nataša Radović je po očekivanju u juniorskoj reprezentaciji, a Ivana Ječmenić i Jovana Kojčinović, po godinama najmlađe, budući da su 2004. godište, našle su se na spisku kadetske reprezentacije Crne Gore.

Picerija i restoran

Kvalitet igre ove dvije djevojčice je vrlo uočljiv i izražen, kao i kvalitet Nataše Radović, koja je prošle godine proglašena za najbolju mladu košarkasicu Crne Gore.

Žkk “Primorje” raspolaže velikim brojem članica koje su raspoređene u sedam nacionalnih selekcija i mlađe selekcije reprezentacije se mogu osloniti na kvalitet iz Primorja, jer se u ovom klubu radi predano i motivisano, što pokazuju i rezultati, kao i činjenica da su Primorke, već godinama zastupljene u crnogorskoj reprezentaciji.

Crna Gora će ove godine biti domaćin evropskog prvenstva za kadetkinje, a prvenstvo će se održati u Podgorici od 16. do 25. avgusta. Naše cure će igrati u grupi A sa Grčkom, Velikom Britanijom, Švedskom, Islandom i Makedonijom.

Evropski šampionat za juniorke će se održati u Austriji od 3. do 12. avgusta, a rivali našim curama u grupi C su Austrija, Velika Britanija, Holandija, Turska i Danska.

16 Komentari

 1. Jovana Savkovic je pozvana u reprezentaciju i dio je iste, ali, nije bila u prilici da bude na pripremama, jer je u tom periodu bila van Crne Gore i imala je porodične obaveze. Jovana ima svoje mjesto u reprezentaciji i njeno mjesto niko ne zauzima, niti je pozvan neko umjesto nje.

 2. Cestitam cure,ali velika je sramota je sto male jovane savkovic nema u reprezantaciji,djete koje je milina gledati,kakvu kosarku igra sa malo godina,a zahvaljujuci njoj je i osvojena regionalna liga.

  5
  1
 3. Dok Primorje nije počelo sa radom za žensku košarku u Novom se nije ni znalo. BRAVO! Veliko BRAVO za cijeli klub i bravo za Opštinu što ima ovakav klub, a tek kada priraste mala Savkovic i ostale njene saigračice koje su sa 12 godina prvakinje Jadranske lige, vidjecete šta je košarka i kako se igra. Svaki dan treniram tenis u Sportskom centru i svakodnevno gledam treninge Primorja, ljepota ih je vidjeti, koliko ih ima, a i cijela Uprava svakodnevno na treninzima, za nepovjerovati.

  11
 4. Treba smanjiti Jadranu a platiti vise Primorju. Zenska kosarka je u svjetu 1200000% popularnija od vaterpola, imamo djecu koja mogu da dodju do NBA svojim kvalitetom Ali nas grad u njih ne ulaze. Politika ili nebriga, svejedno je.

  17

Ostavite komentar

*

code