TRIATLON KLUB HERCEG NOVI SAVLADAO BEOGRADSKI „HALF IRONMAN DISTANCE“ – LUKA ČUPIĆ...

TRIATLON KLUB HERCEG NOVI SAVLADAO BEOGRADSKI „HALF IRONMAN DISTANCE“ – LUKA ČUPIĆ OSVOJIO BRONZU

190
0
Podijeli

Ekipa hercegnovskih triatlonaca: Predrag Petrović, Marko Butulija, Goran Daničić i Luka Čupić, zajedno sa kolegom iz Triatlon kluba Podgorica Draškom Milićem, nastupila je na triatlon trci Half ironman distance (1.9km plivanje-80km bicikl-21km trčanje) 31.maja u Beogradu.

– Ovo je bila najduža trka za TK Herceg Novi, pa je primarni cilj bio da se ona završi u vremenskom limitu od 7h. Plivački segment se sastojao od plivanja 2 kruga na Adi sa temperaturom vode od 20C, tako da su plivačka odijela bila dozvoljena. Biciklistički dio obuhvatao je 8 krugova duž Obrenovačkog puta u ukupnoj dužini od 80km. Na stazi su vladale prave ljetnje temperature koji su se posebno osjetile na trkačkom segmentu koji se sastojao od 4 kruga od 5.5km duž jezera Ade – navode iz TK Herceg Novi.
Najvažnije, svi članovi uspješno su završili trku koja je izazov sama za sebe, a Luka Čupić se okitio bronzanom medaljom u apsolutnoj konkurenciji sa vremenom 4:16:00. Ispred njega u cilj su ušli Bojan Karanović (4:14:19) Triatlon klub Dynamic iz Novog Sada i Bogdan Tomin (4:11:56) Triatlon klub Triogy Racing, takodje iz Novog Sada.
Triatlon sezona se ubrzo nastavlja i već 13. juna očekuje nas prvenstvo države u olimpijskoj distanci (1.5km plivanje-40km Biciklo-10km trčanje) koje će se održati na Plavnici u organizaciji Triatlon saveza Crne Gore i Triatlon kluba Podgorica. Pored ove trke biće organizovan i sprint triatlon (750m-1.5km-20km) za sve one koje žele da se isprobaju u tritlonu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code