Triatlonci pozivaju na 20. kolo Novske lige trčanja

Triatlonci pozivaju na 20. kolo Novske lige trčanja

945
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2014_sport_liga_trcanja_1_2112Triatlon klub X Herceg Novi organizovaće sjutra 20. kolo Novske lige trčanja. Zbog radova na Šetalištu trka će se se opet održati privremenom trasom.
Start je zakazan za 9 sati na obali ispred naselja Energoprojekt na Savini, a trči se kružno do kraja plaže Yachting club, gdje je okret. I u ovom kolu je moguće trčanje jednog kruga, u dužini 2,5 km, odnosno 2 kruga u ukupnoj dužini 5km.
Liga nije takmičarskog karaktera i nema bodovanja, jer isključivo služi za provjeru trenutne forme i napretka u treningu. Tokom svake trke biće bilježeno vrijeme tako da će učesnici moći da parte svoj napredak.
Iz Triatlon kluba pozivaju sve sugrađane da im se pridruže i da se aktiviraju.“Gelateria La Monte” je za sve učesnike obezbjedila osvježavajuće i zdrave napitke i obroke po promotivnim cijenama.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code