Triatlonci pozivaju na akciju čišćenja Španjole

Triatlonci pozivaju na akciju čišćenja Španjole

736
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_objekti_spanjola_rj1Iz Triatlon kluba Hreceg Novi, koji će sjutra organizovati odloženo 18. kolo novske lige trčanja, pozivaju sve ljude dobre volje da se odazovu akciji čišćenja tvrđave Španjola. Akcija će biti održana u ponedjeljak u saradnji sa PK Subra, NVO Orjen Outdoor i Agencijom za razvoj i zaštitu Orjena.
Akcija će početi u ponedjeljak u 15 h. Volonteri treba da ponesu zaštitne rukavice i alat koji imaju (makaze, metlu…). Ipak, najvažnija je dobra volja, poručuju iz TK Herceg Novi koji se uveliko pripremaju za 2. Novsku Skalinadu. Na Španjoli je cilj i očekuje se veliki broj učesnika i gostiju. Zato sve mora biti besprekporno i čisto.
Zbog nepovoljnih vremenskih uslova prošlog vikenda 18. kolo Novske Lige trčanja je bilo odloženo, pa je start zakazan za 9 sati sjutra na obali ispred naselja Energoprojekt na Savini. Trči se kružno do kraja plaže Yachting club, gdje je okret. Moguće je trčanje jednog kruga, u dužini 2,5 km, odnosno 2 kruga u ukupnoj dužini 5km.
Liga nije takmičarskog karaktera i nema bodovanja, jer isključivo služi za provjeru trenutne forme i napretka u treningu. Tokom svake trke biće bilježeno vrijeme tako da će učesnici moći da prate napredak iz trke u trku.
Nakon završetka lige planirano je da članovi TK X Herceg Novi pokažu stazu Skalinade i zajedno odrade trening planiranom stazom. To je jedinstvena prilika da upoznate stazu i dobijete korisne savjete za trku skalama.
Triatlonci pozivaju sve sugrađane da im se pridruže, da se aktiviraju i tako urade dobro sebi i svom zdravlju.
Nakon trke je planirano druženje. Gelateria “La Monte” je za sve učesnike obezbjedila osvježavajuće i zdrave obroke po promotivnim cijenama.

5 Komentari

  1. BRAVO,SVAKA CAST. NAROD NIJE NEKULTURAN,ALI VLAST I OVA I PROSLA NE VODI RACUNA O KULTURNOM DOBRU GRADA. ETO IDEJE ZA SVE SPORTSKE KLUIBOVE I NVO ,KAO I PREKOBROJNE ZAPOSLENE KOJI NE RADE NISTA DA PODU ISTIM PUTEM
    0    0

Ostavite komentar

*

code