Triatlonci završili godinu s rekordnim brojem takmičara

Triatlonci završili godinu s rekordnim brojem takmičara

778
0
Podijeli

liga trcanja 271215 1Idealan dan za trku, nekima i za kupanje u moru, juče je pratio rekordan broj od 32 takmičarke i takmičara u posljednjem ovogodišnjem kolu novske lige trčanja.
Na trasi od 5 km, od Gelaterie “La Monte” do Yahtinga i nazad, ponovo su dominirali gosti iz Dubrovnika. U muškoj konkurenciji najbrži je bio Enis Hrustić sa vremenom 18:06 dok je kod žena najbolja bila Made Žeravica, sa vremenom 23:11, što je i novi rekord lige na 5 km u ženskoj konkurenciji.
– I u okviru ovog kola imali smo kraću trku na 2,5 km gdje smo takođe dobili dva nova rekorda. Kod muškaraca najbolji je bio Mirko Konjević sa vremenom 10:05, a kod žena Sanja Koprivica sa vremenom 12:52. Time smo završili ovu takmičarsku godinu koja je bila više nego uspješna. Dugačka je lista trka na kojima smo učestvovali i onih trka koje smo organizovali, takođe mnogo je i medalja i titula – ističe Marko Butulija iz uprave Triatlon kluba Herceg Novi.
liga trcanja 271215 3Najvažnije je to da trčanje postaje polako stil života u Herceg Novom i da je aktivan i zdrav način života apsolutni pobjednik u 2015. godini, ističu triatlonci.
Ovo kolo je bilo svakako posebno i zbog toga što je organizovan mali bazar raznih rukotvorina, od umjetnina, ukrasa i sapuna, ali i poslastica. Nakon trke uslijedilo je istezanje sa elementima joge pod instrukcijama, Marije Čop. Na kraju ono najsladje, delicije Gelaterije La monte.
Za sljedeću godinu spremaju mnogo aktivnosti. Novu godinu započinju u istom ritmu. Već prvog januara učestvovaće na novogodišnjoj trci od 10 km u Dubrovniku. Zatim se ponovo okupljaju na 18. kolu novske lige trčanja 10. januara, a za 7. februar sprmaju još jednu Novsku skalinadu. Obećavaju, ona će ovoga puta biti veći spektakl.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code