Triatloncima nije smetala bura za trku Šetalištem i trening do Španjole

Triatloncima nije smetala bura za trku Šetalištem i trening do Španjole

1078
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

liga trcanja 18 koloUmjesto proteklog vikenda, kada je odloženo zbog kiše, danas je održano 18. kolo novske Lige trčanja. Doduše ni danas vrijeme nije išlo na ruku trkačima, a bilo je i malo onih koji su uopšte izlazili iz svojih toplih domova.
Na trčanje po jakoj buri i veoma hladnom vremenu osmjelilo se čak 14 trkača.
– Nije bilo lako trčati po jakom vjetru, što je na kraju i uticalo na ukupne rezultate, ali ipak svi su završili trku što je i najvažnije. Na glavnoj ruti, u dužini od 5 km, najbolji su bili Dragan Jovanović među muškim i Lidija Vukić kod ženskih takmičara. Na kraćaoj trasi, najbolji su bili Nikola Bijelović i Marija Čop – navode iz uprave TK Herceg Novi.
liga trcanja 18 kolo 2Nakon trke još je bilo snage da se učesnici zajedno upute na lagani trening nosvskim skalinima, od Škvera do Španjole. Ovaj trening su iskoristili za prezentaciju staze onim trkačima koji se spremaju za 2. Novsku Skalinadu. Ovu prezentaciju će ponoviti 24. januara kada je po rasporedu 19. kolo novske Lige trčanja.
Triatlonci podsjećaju i na akciju čišćenja Španolje, sjutra 18. januara, u saradnji sa PK Subra, NVO Orjen Outdoor i Agencijom za razvoj i zaštitu Orjena. Na Španjoli je cilj 2. Novske skalinade na kojoj se očekuje veliki broj učesnika i gostiju.Pozivaju volontere da im se pridruže u akciji čišćenja koja je zakazana sjutra za 15h.

2 Komentari

  1. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka u nasem gradu! Bravo djevojke i momci, samo tako nastavite, mozda jednog dana neko od nasih lokalnih politicara shvati da je buducnost ovog grada na ljudima poput vas. Da je bitno da nesto da se nesto radi iz ljubavi i entuzijazma a ne iskljucivo iz koristi!! Jos jednom BRAVO za sve sto radite!
    0    0

Ostavite komentar

*

code