TRL F4: Jadran Carine u borbi za finale

TRL F4: Jadran Carine u borbi za finale

0
Podijeli

U polufinalnom duelu F4 turnira Triglav regionalne lige, vaterpolisti Jadrana Carine sastaće se danas sa ekipom Mladosti iz Zagreba. Ove dvije ekipe u ovoj sezoni igrale su tri puta. U regularnom dijelu regionalnog takmičenja, u Zagrebu je bilo 5:5, a u Igalu su Jadranaši slavili 13:9. Takođe u okviru kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona Jadran je slavio 12:7.

Polufinalni meč u Dubrovniku je utakmica za koju su se mladi igrači Jadrana borili cijele sezone i na koju su zasluženo stigli, kazao je trener Novljana, Vladimir Gojković.

Picerija i restoran

– Igramo na neutralnom terenu protiv ekipe koju smo ostavili za jedan bod iza nas, tako da će sigurno biti neizvjesno, ali imamo motiva i želimo da ponovimo prišlogodišnji uspjeh, da uđemo u finale i igramo protiv Juga, koji je 99% finalista – smatra on.

Igrači Jadrana imaju prilično napornu sezonu iza sebe, mnogo putovanja, mnogo povreda, mnogo odigranih utakmica što za klub, što za reprezentaciju, zbog čega će pohod na trofej Regionalne lige biti težak, ali ambicije i nada uvijek postoje.

– U ovom momentu je objektivno naša realnost Mladost, spremićemo se. Ako prođemo njih, vjerujem da nikome neće biti teško da se motiviše i da pruži dodatni napor za takvu utakmicu kao što je filanle Regionalne lige – tvdi Gojković.

U polufinalnom susretu neće igrati povrijeđeni Dušan Banićević, svi ostali momci su na raspolaganju treneru Vladimiru Gojkoviću.

Početak polufinalnog susreta ovogodišnjeg Final 4 Triglav regionalne lige između Jadrana i Mladosti zakazan je za 18:30 časova na bazenu u Gružu, sa direktnim prenosom na kanalu Arenasport 2. U drugom meču sastaće se prošlogodišnji šampion Jug i splitski Jadran.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code