Trotoarom kroz Igalo za 20-tak dana

Trotoarom kroz Igalo za 20-tak dana

20
Podijeli

Rekonstrukcija trotoara kroz Igalo, od hotela Palmon Bay do Omladinskog parka, počela je sredinom februara i odvija se zadovoljavajućom dinamikom, iako je bilo manjih kašnjenja zbog dosta kiše i Vaskršnjih praznika, koji su usporili posao.

Izgubljeno je nadoknađeno, pa se završetak radova može očekivati 20. maja, najkasnije 1. juna, kaže za Radio Jadran, v.d. sekretar za komunalne djelatnosti, ekologiju i zaštitu životne sredine, Aleksandar Kovačević:

Picerija i restoran

„Ostao je još da se uradio dio ispred TC Zevs i Omladinskog parka. Do sada smo okončali oko 70% grubih radova, građevinskih. Ostaje da se na dionici od hotela krene sa finim radovima – betoniranjem postavljanjem stubova javne rasvjete i stubića, postavljena je nova ograda uz stari dio Instituta. Nastojaćemo da MZ Igalo pomogne pri farbanju ograde“, navodi on.

Novina je i da će se, uz pomenutu dionicu, urediti i trotoar sa lijeve strane ulice – od raskrsnice kod bivšeg hotela Tamaris, do kuće Polića, odnosno preko puta Pošte:

„Bilo bi ružno da uredimo samo jednu stranu, a da je sa druge situacija suprotna. Betoniraćemo, staviti nove ivičnjake, poravnati ga i maknućemo „p“ stubiće“, pojasnio je Kovačević.

Podsjetićemo radove izvodi nikšićka firma Temko d.o.o., a vrijednost radova je skoro 90 hiljada eura.

20 Komentari

 1. A mozda nekad neka ulica da se kompletna rekonstruise? Zna li ko kad je to zadnji put uradjeno? Ali zato su strucnjaci da iscrtaju parking mjesta, to im priznajem. Ovo je smjeseno svaki dan, metar trotoara uradjen, postavljena 2 stubica.. Komedija.

  12
  3
 2. E hvala Bogu…to su ovi iz vlasti tempirali otvaranje tacno za 21. Maj Dan Nezavisnosti. Volio bih da vidim Miću, Stevana i Briku velike Crnogorce kako sijeku vrpcu a Perica ih snima??? na jwdan od najznačajnijih datuma u savremenoj crnogorskoj istoriji…

  13
  12
 3. A OBEĆANIM TROTOAROM OD KUMBORA DO ZELENIME, PIŠLJIVIH 300 METARA NIKADA. SAMO I DALJE OBEĆAVAJTE . DOĐE MI DA JA UZMEM LOPATU I MALO BETONA I URADIM GA ZA 5 DANA. NIZAŠTA NISTE SPOSOBNI !!!

  20
  5
 4. ja stvarno nisam drukcije ni pomislila nego da ce se raditi valjda i trotoar sa druge strane ulice! ili on nije nas tj.gradski ?! o Boze, sve neki polovicni poslovi…! Ponekad ne vjerujem sto citam! radi se rekonstrukcija troatoara od 300 metara i jos eto ce taj veliki projekat obuhvatiti i drugu stranu ulice i time se jos i hvale! Ne, brate, ostavite ga tako raspalog i napola razrovanog!

  10
  4

Ostavite komentar

*

code