TRVL: Jadran Carine u Dubrovniku

TRVL: Jadran Carine u Dubrovniku

403
0
Podijeli

pvk jadran 2015 3Triglav regionalna vaterpolo liga nastavlja se ovog vikenda utakmicama IX i X kola.
Tako će se vaterpolisti Jadrana Carine večeras sastati sa dubrovačkim Jugom, u okviru grupe A1. Duel na bazenu u Gružu počeće u 19 h.
Trener Jadrana Carine Vladimir Gojković ističe da je Jug ekipa koja je na mnogo većem nivou od Jadrana i koja pretenduje da uđe u Final 6 Lige šampiona i godinama dominira, a uzimanje bodova na bazenu u Gružu je teško izvodljivo:

– Oni jesu favoriti, igramo na njihovom bazenu ali mi ćemo pokušati da pružimo što bolji otpor. Mi na tabeli jesmo blizu njih, zato što smo ove druge utakmice odradili na pravi način, ali realno teško ko može da prijeti Jugu u Dubrovniku. Ipak, to je sport, i uradićemo sve da se predstavimo u što boljem svijetlu i ako se ukaže neka šansa, probaćemo da je iskoristimo za neki povoljan rezultat, kazao je Gojković.
Dubrovački Jug za sada je lider u A1 grupi, sa samo 3 boda prednosti ispred drugoplasiranog Jadrana Carine. Na trećem mjestu tabele je riječko Primorje, sa 18 bodova. Gojković ocjenjuje da ovakvo stanje na tabeli ipak nije realno i do kraja sezone situacija će se sigurno promijeniti, pa će se Jug i Primorje sigurno “izvući” kao prve dvije ekipe, koje će odlučivati o domaćinu Final foura.
– Naš cilj je da budemo među 4 kluba u borbi sa Mladosti, Partizanom i Mornarom. Za sada smo ostavrili sve što je planirano, možda i više od toga. Ali ide drugi dio gdje počinjemo sa gostovanjima u Splitu, zatim ćemo ugostiti Kragujevac, Crvenu zvezdu, to su utakmice koje bi trebalo da dobijemo da bismo ostali među ta 4 kluba, a želja bi nam bila da probamo da obezbijedimo treću poziciju, zaključio je Gojković.
Jadranaši za Dubrovnik kreću u 16:30 h, a naredna utakmica u okviru TRVL očekuje ih krajem januara kada gostuju ekipi POŠK-a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code