TRVL: JADRAN CARINE U PETAK PROTIV CRVENE ZVEZDE, U NEDJELJU PROTIV PARTIZANA

TRVL: JADRAN CARINE U PETAK PROTIV CRVENE ZVEZDE, U NEDJELJU PROTIV PARTIZANA

176
0
Podijeli

Triglav regionalna vetrpolo liga biće nastavljena ovog vikenda utakmicama VII i VIII kola.

Vaterpolisti Jadran Carine otputovali su danas oko podna za Beograd, gdje ih u petak očekuje duel sa Crvenom Zvezdom, a u nedjelju sa Partizanom.
Kao i u dosadašnjem dijelu takmičenja, cilj kluba sa Škvera je pobjeda protiv oba tima, kazao nam je trener Vladimir Gojković, ističući da su protiv Crvene Zvezde favoriti, dok nešto teži meč očekuju sa ekipom Partizana:
– Prići ćemo maksimalno ozbiljno utakmici sa Zvezdom, a cilj nam je svakako osvajanje bodova, i ako je moguće da se što manje umorimo zbog meča sa Partizanom, koji igramo dva dana kasnije, za koji očekujem da će biti pravi derbi, kazao je kratko Gojković.
Nakon šest odigranih kola, Jadran Carine bilježe fantastičan rezultat – 5 pobjeda protiv POŠK-a, Mornara, Radničkog, Vojvodine i Mladosti, dok su jednom poraženi od riječkog Primorja.
– Ostvareno je ono što je planirano i što smo željeli. Ukoliko bi se iz Beograda vratili sa novim bodovima, što je svakako ambicija iako neće biti lako, biće to i više od onoga što smo na početku planirali, poručio je Gojković.
U IX kolu Jadran Carine igraće sa hrvatskim Jugom, dok je u X kolu slobodan.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code