TUI, Morsko dobro i TA “Guliver” čistili Buljaricu

TUI, Morsko dobro i TA “Guliver” čistili Buljaricu

2
Podijeli

Na plaži Buljarica kod Budve jutros je održana “beach clean up” akcija, koju su organizovali predstavnici TUI-ja – najveće svjetske kompanije za putovanja i turizam, TA Guliver, uz podršku JP Morsko dobro, saopštavaju iz Morskog dobra.

“Današnja akcija bila je početni korak u ostvarivanju dugoročne saradnje, ali i povod da predstavnici JP Morsko dobro razmijene iskustva sa predstavnicima renomirane turističke grupacije o primjerima dobre prakse u upravljanju plažama u cijelom svijetu”, navode iz MD.

Picerija i restoran

Na incijativu TUI-a i turističke agencije Guliver, JP Morsko dobro je predložilo da se akcija sprovede na nezakupljenim i manje uređenim djelovima duge buljaričke plaže. U akciji su učestvovali zaposleni uTUI-ju i JP Morsko dobro.

“Jedna od budućih tema sa predstavnicima TUI-a biće primjena Strategije upravljanja plažama i tematizacija kupališta koju JP Morsko dobro uvodi kao novi standard u valorizaciji plažnih resursa Crne Gore i primjena standarda u turističkoj ponudi na plažama koje TUI postavlja kao normativ za dolazak turista iz Zapadne Evrope, ali I cijelog svijeta”, napominju iz Morskog dobra.

2 Komentari

  1. Kakva sramota,kakav šamar i državi i prljavim građanima.Bolje je da ovo ne objavljujete,muka me uhvatila.Da vam Gulliver i Tui čiste plaže. Sramota me što sam Crnogorac,vjerujte mi,košmar !!!

Ostavite komentar

*

code