Tunel na Šetalištu, na Toploj 15 dana u mraku

Tunel na Šetalištu, na Toploj 15 dana u mraku

8
Podijeli

Tehnička služba Stambeno komunalnog preduzeća jutros je, nakon dvije sedmice, ispitivala  uzrok prestanka napajanja strujom u tunelu na Šetalištu Pet Danica, kod Hunguest hotela.

tunel-mrak-2811Direktorica preduzeća, Munevera Dabović vjeruje da bi rasvjeta u tunelu mogla ponovo biti aktivna od sjutra. Dodaje da su zbog problema sa napajanjem  bili prinuđeni da sa mreže isključe i još nekoliko svjetiljki prije i poslije tunela:

Picerija i restoran

– Javna rasvjeta na čitavom Šetalištu je u veoma lošem stanju, jer su instalacije dotrajale i trebalo bi ih zamijeniti. Problem je i što je većina svjetiljki na jednoj “liniji”, pa ako je problem na jednoj, automatski ne radi  još nekoliko njih.

Tokom proteklih dana bilo je još lokacija na Šetalištu koje nijesu bile osvijetljene, kao što je potez od “Energoprojekta” do restorana “Galija”, ili dio ispred kompleksa “Lazaret”.

– Nastojimo da se snađemo i da problem riješimo što je prije moguće. Prikupljamo ovih dana i tehničku dokumentaciju kako bismo napravili plan zamjene instalacija u sljedećoj godini – dodala je Dabović.

Ona je navela i da im veliki problem predstavljaju nesavjesni pojedinci ili grupe, koji konstantno skidaju “poklopce” sa stubova, čime su u direktnoj opasnosti prolaznici, naročito djeca. Zbog toga su se u više navrata obraćali Komunalnoj policiji, ali i Centru bezbjednosti za pomoć.

8 Komentari

  1. Setaliste Titove vile u mraku vec godinama!!!Da li ima neko u ovom gradu da rijesi dugogodisnji problem?Mozda oni koji naplacuju zakup tokom ljetne sezone,a ni eura ne ulazu u taj dio setalista

  2. “Prikupljamo ovih dana i tehničku dokumentaciju”. Невјероватно! Па ви сте КСП, нема шта да прикупљање. Ви треба да имате ту тех.док. спремну и по потреби да реагујете промптно!

  3. Bolje je blio osvijetljene Grada kada su bile lampe na petrolej. Niste vi za led tehnologiju, mada bi i pomenutu lampu vjerovatno pokvarili ili bi vazda falilo petroleja.

Ostavite komentar

*

code