TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVOG – PODRŠKA HUMANITARNIM AKCIJAMA

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVOG – PODRŠKA HUMANITARNIM AKCIJAMA

133
0
Podijeli

I Turistička organizacija Herceg Novi priključila se akciji prikupljanja pomoći za liječenje mlade Bijeljanke Žane Međedović.

Uplatiće na žiro račun za njene terapije i oporavak u Njemačkoj 3000 eura, kazala nam je vd direktorka Bojana Blagojević.
Izvršni odbor TO odlučio je i da podrži Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi, koji na poziv Društva dobrovoljnih davalaca krvi „Telekom Srbije” učestvuje na tradicionalnoj akciji davanja krvi Oplenačkoj berbi u Topoli i na međuanrodnom susretu dobrovoljnih davalaca krvi u Užicama. Hercegnovski davaoci su dio veliek familije Klubova i Društava iz Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Za njihove posljednje aktivnosti biće izvodjeno 330 eura.
Takođe, TO Herceg Novi će sa 1000 eura podržati i akciju „Obnovimo dječija igrališta” koju je pokrenula Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog. Njome će biti obuhvaćena igrališta kod vrtića u Igalu, na Gomili, Toploj I, na Toploj kod vrtića, na Toploj II, na Španjoli, Savini, u Meljinama, Zelenici, Kumboru, dva igrališta u Baošićima i dva igrališta u Bijeloj.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code