TURISTIČKA PONUDA BUDVE, HERCEG NOVOG, TIVTA, KOTORA I BARA NA SAJMU U...

TURISTIČKA PONUDA BUDVE, HERCEG NOVOG, TIVTA, KOTORA I BARA NA SAJMU U NOVOM SADU

136
0
Podijeli

Na 47. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, od 10. do 14. aprila, Turistiška organizacija opštine Budva, predstavlja ponudu na štandu zajedno sa Turističkim organizacijama Herceg Novog, Tivta, Kotora i Bara.

Od turističke privrede Budve predstavlja se HG “Budvanska rivijera”.
Osim sveobuhvatne turističke ponude i ekskluzivnih destinacija, Sajam turizma u Novom Sadu nudi i bogat stručni program. Učestvuju brojne turističke agencije iz Srbije i cijelog regiona, turističke organizacije gradova i opština, kao i organizatori kulturnih i zabavnih manifestacija.
Iz TO Budva posebno ističu Sajam turizma u Novom Sadu u kalendaru sajamskih nastupa, s obzirom na pobratimske odnose koji grad Novi Sad i opština Budva godinama njeguju i unaprijeđuju.
– Sajam turizma u Novom Sadu, kao i svi sajmovi turizma u Srbiji, veoma su značajni za nas, s obzirom da je tržište Srbije tržište sa kojim ostvarujemo najveći promet, pa uvijek nastojimo da se predstavimo u najboljem svijetlu. Upriličena je i svečana večera za predstavnike medija i turističke privrede Novog Sada, kao i predstavnike gradske uprave,radi druženja i upoznavanja prisutnih sa aktuelnostima u turističkoj ponudi opštine Budva za predstojeću sezonu.
Građani Novog Sada i mediji veoma rado posjećuju štand Turističke organizacije Budve. Na štandu se može naći i raznovrstan promotivni material koji pruža informacije o svemu što Budva nudi u 2014. godini. Takođe, organizovani su brojni poslovni susreti sa predstavnicima turističke privrede Novog Sada već prvog i drugog dana sajma.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code