Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma „Ferien 2016“ u Beču

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma „Ferien 2016“ u Beču

695
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

sajam bec nto 180116Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa strateškim partnerima, hotelskim preduzećima i turističkim agencijama, predstavila je turističku ponudu za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2016“ u Beču. Na sajmu koji je održan od 14. do 17. januara učestvovalo je 750 izlagača iz preko 70 zemalja, a procjena je da je bilo oko 150.000 posjetilaca.
Na štandu NTO ponudu su predstavili predstavnici turističke privrede: HG Budvanska Rivijera, TA Adventure Montenegro, Turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja.
Tokom sajma organizovani su sastanci direktorice Nacionalne turističke organizacija Crne Gore, Željke Radak Kukavičić sa predstavnicima medija i partnerima sa ovog tržišta. Crnogorski štand posjetio je i Ambasador Crne Gore u Austriji, Ivan Milić sa saradnicima. Takođe štand je posjetila i državna austrijska televizija ”ORF”. Održani su sastanci sa specijalizovanim turističkim agencijama koje se bave organizacijom putovanja turista koji upražnjavaju aktivnosti na otvorenom.
Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude sljedeći austrijski turoperatori i turističke agencije: ASI WanderReisen, Kompas Touristik, Senioren Reisen, Springer Reisen, Upanddown, Adventure Top Tours, Alpenverein Edelweiss, Arr Natur und Kulturreisen, Gruber Reisen, Mac Sun itd. Veći broj ovih agencija su specijalizovane agencije koje nude aktivan odmor u Crnoj Gori, kao i kombinovane ture sa drugim zemljama u regionu.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code