Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Dubaiju

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Dubaiju

877
1
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Ambasadom Crne Gore u UAE, predstavlja ponudu na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market (ATM 2017), u Dubaiju od 24. do 27. aprila.

Sajam turizma “Arabian Travel Market”  je vodeći globalni događaj na Bliskom istoku kada je riječ o turističkoj industriji i predstavlja izuzetnu priliku za prezentaciju turističkih potencijala Crne Gore na tržištu Ujednijenih Arapskih Emirata.

Picerija i restoran

Posjetioci crnogorskog štanda imaju priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o turističkoj ponudi Crne Gore za predstojeću sezonu. Primjetno je veliko interesovanje za izlete na najatraktivnijim destinacijama širom Crne Gore, kao i za posjete sakralnim objektima. Pored toga ponuda aktivnog odmora privlači sve veću pažnju, pa ljubitelji netaknute prirode imaju priliku da se upoznaju sa prirodnim bogastvima, ponudom Nacionalnih parkova i brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi.

Crna Gora postaje sve interesantnija turistima sa tržišta UAE, a u prilog tome govore i najave najveće lowcost kompanije sa Bliskog Istoka, Flydubai, koja ove sezone planira uvođenje avio linije na relaciji Tivat-Dubai. Rotacije će se obavljati u periodu od 23. juna do 25. septembra, dva puta nedjeljno.

– Imajući u vidu da ćemo u narednom periodu imati bolju avio konekciju sa Dubaijem, i to da interesovanje turista sa ovog tržišta za novim, atraktivnim, autentičnim destinacijama raste očekujemo povećanje gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u predstojećoj sezoni – kazali su iz Nacionalne turističke organizacije.

Crna Gora na ovom prestižnom sajmu prezentuje turističku ponudu treću godinu uzastopno, a zajednički nastup sa Turističkom organizacijom Srbije dogovoren je u okviru regionalne saradnje za daleka tržišta, što se u praksi pokazalo kao model kojim se ostvaruju najbolji rezultati.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code