Turistička posjeta bolja za 35%

Turistička posjeta bolja za 35%

611
0
Podijeli

kotor stari grad 2015U Crnoj Gori je, prema podacima NTO, 35% više gostiju nego u istom periodu prošle godine. U saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom NTO u kontinuitetu organizuje  promotivne aktivnosti koje doprinose rastu broja turista sa različitih tržišta.

Jedna od aktivnosti odnosi se na studijska putovanja medija, pa je ovom prilikom  NTO CG u saradnji sa partnerima i  turističkom privredom domaćin  studijskoj grupi medija iz Poljske. Ova posjeta realizovana je na inicjativu crnogorske ambasade u Poljskoj s ciljem unapređenja promocije Crne Gore na poljskom tržištu.

Uticajni novinari, Marek Klimaszewski, direktor marketinga magazina “Swiat elit”, Stanisław Łopuszański, zamjenik urednika magazina “Ambasador”, Andrzej Maracewicz, novinar, koji piše za Internet Touristic News Bulletin “Globtroter” i Jacek Kosciański, novinar portala  Stowarzyszenia Dziennikarzy R imali su priliku da se susretnu sa predstavnicima Nacionalne turističke organizacije  i Ministarstva održivog razvoja i turizma koji su im prezentovali ponudu Crne Gore.

Gosti su smješteni u hotelu „Splendid Conference and Spa“, a do sad su imali priliku da posjete Budvu, Kotor, kompaniju Porto Montenegro i hotel „Regent“, Cetinje, Žabljak i Kolašin. U kompaniji „Plantaže“ grupa je imala priliku da proba crnogorska vina i posjeti vinski podrum „Šipčanik“. Pored kompanije „Plantaže 13.jul“, podršku ovoj posjeti pružile su lokalne turističke organizacije Bara, Podgorice, Cetinja, Kotora i  Javno preduzeće za nacionalne parkove.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code