Turistička posjeta bolja za 35%

Turistička posjeta bolja za 35%

666
0
Podijeli

kotor stari grad 2015U Crnoj Gori je, prema podacima NTO, 35% više gostiju nego u istom periodu prošle godine. U saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom NTO u kontinuitetu organizuje  promotivne aktivnosti koje doprinose rastu broja turista sa različitih tržišta.

Jedna od aktivnosti odnosi se na studijska putovanja medija, pa je ovom prilikom  NTO CG u saradnji sa partnerima i  turističkom privredom domaćin  studijskoj grupi medija iz Poljske. Ova posjeta realizovana je na inicjativu crnogorske ambasade u Poljskoj s ciljem unapređenja promocije Crne Gore na poljskom tržištu.

Picerija i restoran

Uticajni novinari, Marek Klimaszewski, direktor marketinga magazina “Swiat elit”, Stanisław Łopuszański, zamjenik urednika magazina “Ambasador”, Andrzej Maracewicz, novinar, koji piše za Internet Touristic News Bulletin “Globtroter” i Jacek Kosciański, novinar portala  Stowarzyszenia Dziennikarzy R imali su priliku da se susretnu sa predstavnicima Nacionalne turističke organizacije  i Ministarstva održivog razvoja i turizma koji su im prezentovali ponudu Crne Gore.

Gosti su smješteni u hotelu „Splendid Conference and Spa“, a do sad su imali priliku da posjete Budvu, Kotor, kompaniju Porto Montenegro i hotel „Regent“, Cetinje, Žabljak i Kolašin. U kompaniji „Plantaže“ grupa je imala priliku da proba crnogorska vina i posjeti vinski podrum „Šipčanik“. Pored kompanije „Plantaže 13.jul“, podršku ovoj posjeti pružile su lokalne turističke organizacije Bara, Podgorice, Cetinja, Kotora i  Javno preduzeće za nacionalne parkove.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code