TURISTIČKA PROMOCIJA CRNE GORE U KRAGUJEVCU

TURISTIČKA PROMOCIJA CRNE GORE U KRAGUJEVCU

0
Podijeli

ntoBliži se ljeto i izgleda još nije kasno za animiranje gostiju, pogotovo onih iz regiona i dominantnog tržišta Srbije. Tako je NTO Crne Gore zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve, Herceg Novog i Tivta uspješno predstavila turističku ponudu Crne Gore za ljeto 2012. godine u novootvorenom tržnom centru “Plaza Kragujevac”.

Kako je saopšteno iz NTO, svima koji su pokazali veliko interesovanje za Crnu Goru kao idealnu destinaciju za njihov odmor,  dijeljen je promotivni materijal uz animaciju DJ izvođača. Da bi predstavili spremnost i gostoljubivost turističkih mjesta u Crnoj Gori, NTO dodjelila je ljetovanje za dvije osobe u privatnim smještajnim kapacitetima u Budvi, a Turističke organizacije Tivta i Bara – ljetovanje u hotelima “Palma” i “Korali”.

Picerija i restoran

Za kragujevačku Televiziju “K9” o turističkoj ponudi, kulturnim dešavanjima, zabavama na plaži, o ponudi nacionalnih parkova, kao i povoljnim cijenama u hotelima i privatnom smještaju, govorili su predstavnici turističkih organizacija primorskih opština i NTO CG.

Kragujevac, sa preko 200 000 stanovnika i privredom koja ove godine pokazuje tendenciju rasta, najvećim dijelom otvaranjem srpsko-italijanske fabrike “FAS” (Fiat Automobili Srbije), predstavlja značajno tržiste ne samo za turističku privredu Crne Gore, već i za Luku Bar preko koje će se obavljati transport vozila.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code