Turnir Olimpijske nade: Juniorima Jadrana Carine prvo mjesto

Turnir Olimpijske nade: Juniorima Jadrana Carine prvo mjesto

1667
1
Podijeli

Sa četri pobjede i jednim porazom na turniru ON za junior Jadranu Carine pripalo je prvo mjesto. U prvom kolu odigranom u petak 11. novembra Jadran Carine bio je bolji od Juga iz Duborvika rezultatom 9:7 (3:4) (2:1) (3:0) (1:2).

jadran-turnir-olimpijske-nadeU drugom i trećem kolu turnira odigranim u subotu upisane su dvije pobjede protiv Korčulana 15:3 (2:0) (4:1) (4:0) (5:2), te protiv Primorca 15:8 (4:3) (5:1) (2:3) (4:1).

Picerija i restoran

Posljednjeg dana turnira odigrane su takođe dvije utakmice i to sa ekipom Cattara u kojoj je zabilježena pobjeda od 12:7 (3:2) (2:2) (3:0) (4:3).

Jedni poraz zabilježen u posljednjem kolu turnira protiv ekipe Budve rezulatom 6:8 (2:3) (2:1)  (1:3) (1:1).

Jadran Carine je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto je pripalo Primorcu koji je zabilježio tri pobjede i dva poraza, treće Budvi, a četvrto Cattaru. Ekipe iz Hrvatske su ostale na začelju tabele, Jug je bio peti, a ekipa KPK šesta.

Za ekipu Jadrana Carine nastupili su: Petar Tešanović, Siniša Barbarez, Jovan Ćetković, Janko Radanović, Uroš Vučurović, Martin Gardašević, Luka Murišić, Petar Mijušković, Đuro Radović, Nikola Brkić, Danilo Radović, Dušan Baničević, Andrej Bosanac, Milan Lalić, Draško Đurović, Vlado Vavić, Obren Pavlović, Ognjen Mrvaljević, Lazar Mitrović, Dušan Vulaš, Vasilije Vujošević.

Trener ekipe Petar Radanović, pomoćni trener Filip Andrić.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code