Turnir Olimpijskih nada ovog vikenda u Novom

Turnir Olimpijskih nada ovog vikenda u Novom

922
0
Podijeli

Olimpijske Nade 2004 HN APRIL 2016Herceg Novi će ovog vikenda biti domaćin regionalnog vaterpolo takmičenja, Turnir Olimpijskih nada, za godišta 2004. i mlađe.

Na turniru će učestvovati 8 ekipa, a takmičenje će se odigrati po sistemu dvije grupe, te polufinalne i finalne utakmice, u pet takmičarskih kola po četri utakmice, što znači da će za tri dana biti odigrano 20 mečeva.

Picerija i restoran

Pored domaćina Jadran Carine, na turniru učestvuju iz Crne Gore ekipe Primorca i Cattaro-a iz Kotora, a iz Hrvatske ekipa Juga, KPK, Cavtat, Gusar, te ekipa Mornara iz Splita van konkurencije.

Ovo je drugi turnir za ovu uzrastnu kategoriju, prvi se odigrao na Korčuli u oktobru prošle godine, na kom je domaćin KPK osvojio prvo mjesto, Jadran Carine drugo, a Primorac treće mjesto. Nakon odigravanja drugog turnira, biće poznat pobjednik Olimpijskih Nada 2015/16 za ovo godište.

Želja organizatora turnira, Jadran Carine je bila da se turnir odigra na ljetnjem bazenu Jadran u gradskoj luci na Škveru, s obzorm da je sezona na bazenu već otvorena utakmicom Jadran Carine – Budva u finalu prvenstva Države za seniore, međutim zbog najave kiše u subotu i nedjelju kompletan turnir biće odigran na bazenu Instituta Igalo.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code