TVJL: JADRAN DOČEKUJE MORNAR U MEČU ZA VAŽNE BODOVE

TVJL: JADRAN DOČEKUJE MORNAR U MEČU ZA VAŽNE BODOVE

0
Podijeli

Triglav regionalna liga za vaterpoliste biće nastavljena utakmicama 13. kola.

Vaterpolisti Jadrana će nakon dvije sedmice pauziranja, bez zvaničnih utakmica, ponovo u svoj bazen, gdje večeras od 19 h dočekuju ekipu Mornara iz Splita.

Picerija i restoran

Dvonedjeljna pauza bila je dobra i radna za Jadranaše, jer su vrijeme koristili za dodatne pripreme i sparing-utakmice, tako da će i na večerašnjoj utakmici nastojati da daju maksimum. Prestojeća utakmica veoma je značajna za domaći tim zbog prenosa bodova i imali bi veće šanse u super ligi ukoliko budu trijumfovali nad Moranrom.
– Dosta smo se spremali ovih dana i cilj nam je, kao i uvijek, pobjeda, kaže za naš radio trener kluba, Vladimir Gojković. Jadran u B grupi regionalne lige zauzima treće mjesto sa 19 bodova, dok je splitski Mornar drugoplasirani sa dva boda više, ali Gojković podsjeća da ko pobijedi u večerašnjem meču u Super ligu prenosi 9, a ko izgubi šest bodova.
– Oni nas jesu ubjedljivo pobijedili u toj prvoj utakmici, ali mislim da razlika nije bila objektivna. No, možemo samo da pričamo dok ne pokažemo u bazenu, tako da se nadam da ćemo u ovoj utakmici uspjeti da trijumfujemo.
Jadran će opet igrati bez povrijeđenih Borisa Zlokovića i Nikole Moskova, mada su obojica krenula sa lakšim trenzinzima.
– Moskov bi, nadam se, sredinom februara trebalo da se vrati u normalan ritam, a možda i Zloković. Ima dosta nekog poboljšanja na toj njegovoj povredi, ali tek je počeo sa laganim treninzima, a u februaru, kad uđe u naš ritam, znaćemo da li može da nas prati, ili će ipak biti neophodna operacija.
Iz PVK Jadran pozivaju navijače da dođu večeras na bazen Instituta Igalo i kao i do sada daju nesebičnu podršku klubu sa Škvera. Ulaz na bezen je besplatan.
I ekipa Budve će u svom bazenu “Dragan Trifunović” u okviru 13. kola dočekati ekipu “Mladosti”, od 18 h. Od crnogorskih klubova jedino će kotorski Primorac igrati u gostima, i to sa prvoplasiranim u B grupi – dubrovačkim Jugom na bazenu u Gružu, večeras od 19 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code