U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN NOVLJANIN

U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN NOVLJANIN

197
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Službenici Uprave policije MUP-a su danas izvršili pretrese više stanova i drugih prostorija u Kotoru, Herceg Novom i Podgorici.

 

Pretresima, koji su izvršeni u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, pronađeno je i oduzeto oružje i više predmeta: pištolj „CZ” para cal. 9 mm u ilegalnom posjedu, tri pancira, mobilni telefoni, više SIM kartica za mobilne telefone, nekoliko lap topova i jedan računar, više risivera za video – nadzor i drugi predmeti.

Picerija i restoran

Zbog posjedovanja pomenutog pištolja, slobode je lišen V.R. (29) iz Herceg Novog, koji je potom uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. ZODT je za osumnjičenog odredio zadržavanje u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom.

Pištolj i određeni broj drugih oduzetih predmeta će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code