U BAOŠIĆIMA SEDAM DANA NEMAJU VODE

U BAOŠIĆIMA SEDAM DANA NEMAJU VODE

250
0
Podijeli

Mještani Baošića, na donjem putu od restorana Papagaj prema Ribarskoj zadruzi (naselje Vodice ) već 7 dana nemaju uredno vodosnabdijevanje.

Nezvanično saznajemo u JP Vodovod i kanalizacija – da je riječ o velikom kvaru, kao i da su ekipe tek jutros izašle na teren.
Po ko zna koji put mještani Baošića ove godine imaju problema sa vodom, a pred Novu godinu su, kažu nam, nagrđeni. Na problem nam je ukazao jedan od sluašalaca i posjetilaca sajta, mještanin Baošića Franc Peček. Obratio nam se, jer kako kaže, više nije imao drugog izbora.
Prema njegovim riječima, mještani su danima pokušavali da dobiju informaciju u Vodovodu zbog čega im voda nestaje, ali bezuspješno. Jer, iz Vodovoda su im neljubazno i bahato odgovarali da ne znaju o čemu je riječ i da ne znaju ni da kvar uopšte postoji. On dodaje da je tek jutros uspio da stupi u kontakt sa tehničkim direktorom Vodovoda, Mićom Stojanovićem, koji je poslao ekipu na teren. Peček naglašava da su mještani ogorčeni ponašanjem i bahatošću zaposlenih u Vodovodu.
– I kad su došli samo su odmahivali glavom u čudu, i pitali mene gdje je ventil kao da ja radim u Vodovodu, a mi evo sedmi dan nemamo vode – ogorčen je Peček.
Kao i mnogo puta do sada i Radio Jadran je pokušavao da stupi u kontakt sa tehničkim direktorom Vodovoda Mićom Stojanovićem, koji nije odgovarao na naš poziv. Zaposleni su bili iznenađeni kada smo ih obavijestili da su Baošići bez vode i to sedmi dan, jer tvrde da ih niko nije kontaktirao i oni o tome “nemaju pojma”.
Teško je povjerovati da se neko ko sedam dana nema vode nije požalio „Vodovodu” i tražio pomoć.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code