U Bijeljini se dobro prodaju aranžmani za 49. Praznik mimoze

U Bijeljini se dobro prodaju aranžmani za 49. Praznik mimoze

7
Podijeli

Karavan 49. Praznika Mimoze nastavio je promotivnu posjetu gradovima u okruženju, a od danas su u dvodnevnoj posjeti Republici Srpskoj. Mažoretke, Gradska muzika, trombonjeri, klovnovi, defilovali su jutros ulicama Bijeljine pred brojnim građanima, kojima su dijeljeni mimoza i promotivni materijal.

Više agencija iz Bijeljine ponudilo je aranžmane za Herceg Novi i Praznik mimoze, s obzirom na interesovanje građana Bijeljine da budu dio cvijetnog fetivala.

Picerija i restoran

Svečanom defileu prethodio je prijem u gradskoj upravi za predstavnike Opštine Herceg Novi, kao i učesnike karavana.

Novljane su ugostili gradonačelnik Mićo Mićić, predsjednik Skupštine, Slaviša Marković, kao i direktor TO Bijeljina, Radosav Đokić.

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić izrazio je zadovoljstvo posjetom Opštini Bijeljina i zahvalio domaćinima na srdačnoj dobrodošlici. Pozvao je građane Republike Srpske i BiH, posebno Bijeljine, koji su tradicionalni gosti, da dođu na Praznik, u februaru.

– Praznik  traje tokom čitavog februara i 49. put dočekaće desetine hiljada posjetilaca i gostiju, koji tradicionalno dolaze i za koje smo ove godine pripremili bogat kulturni i sportski program. Iskreno se nadam da će svi uživati u dobrom vremenu, cvijetu i mirisu mimoze – poručio je Katić.

Gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić, kazao je da je današnja posjeta novske delegacije nastavak dugogodišnje saradnje dva grada, naročito u danima mimoze.

– Ovo je sada kvalitet više, oni su bolje organizovani i došli su da to promovišu. Nadam se da ćemo im i institucionalno, a i građani posebno uzvratiti posjetu i ostaviti par dana koje ćemo posvetiti programima mimoze. Nije to jedina saradnja, jer smo danas dogovorili i druge vidove saradnje iz više oblasti, prije svega kulture – poručio je Mićić.

Karavan Praznika mimoze obići će sjutra Banja Luku, što će biti posljednja stanica prvog promotivnog „krstarenja“ ex ju prostorima.

7 Komentari

  1. Pa žalosno .Ovaj grad u startu odeďuje ko će nam biti gosti.nemam ništa protiv graďana RepublikeSrpske kao ni građana Srbije.pa trebalo je malo više uraditi na promociji,otići i u druge krajeve.Jer u ovom gradu su svi dobrodošli nikad klasifikaciju nismo pravili.Praznik je bio za sve.

    9
    4
  2. Taman su se nasla dva gradonacelnika istog kvaliteta i kapaciteta i ljudskog i intelektualnog i moralnog.. slika i prilika propasti!

    22
    7

Ostavite komentar

*

code