U Bijeloj 11 klubova na državnom prvenstvu u sportskom ribolovu

U Bijeloj 11 klubova na državnom prvenstvu u sportskom ribolovu

852
0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_sport_mart_sportski_ribolov_bijela2
Ilustracija

U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i bijelskog KSR “Dinigla” organizovano je državno prvenstvo u sportskom ribolovu na moru sa uređene obale za kategorije juniori U16, juniori U21 i seniorke. Učestvovalo je 35 takmičara i takmičarki iz 11 klubova.

U kategoriji juniora U16 prvo mjesto osvojio je Bojan Malović  (KSR “Dinigla” Bijela), sa 335 bodova, drugo Arsen Badžović (KSR “Pristan” Bar), sa 165 bodova, a treće Belo Dragojlović (KSR “Ribar” Baošići), sa 75 bodova.

Picerija i restoran

Kod juniora U21 najbolji je bio Miloš Ivanović (KSR “Jugole Grakalić” H. Novi), sa 745 bodova, drugi Miloš Dašić (KSR Igalo”), sa 525, treći David Gudelj (KSR “Igalo”), sa 510 bodova.

U kategoriji seniorki prva je bila Martina Dujmušić (SRK “Pagar” Tivat), sa 265 bodova, druga Buha Milica (KSR “Kumbor”), sa 245, a treća Nikolić Olga (KSR “Širun” Budva), sa 235 bodova.

Takmičarska sezona nastavlja se već iduće nedjelje kada će KSR “Igalo” biti tehnički organizator I kruga Dražavnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem će učestvovati 36 takmičara. Oni  su to pravo stekli na osnovu rezultata ostvarenih u prošloj godini i na dva kvalifikaciona – regionalna prvenstva koja su održana 20. marta u Meljinama i Tivtu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code