U Bijeloj međunordni seminar vaterpolo trenera

U Bijeloj međunordni seminar vaterpolo trenera

1228
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U hotelu Park u Bijeloj u toku je trodnevni seminar vaterpolo trenera, u okviru IPA projekta prekogranične saradnje OH2O POLO u saradnji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore. Skup je od velikog značaja za vaterpolo, jer je nastojanje svih da ovaj sport u Crnoj Gori i Evropi bude na višem nivou, kazao je direktor VPSCG Petar Porobić:seminar-vaterpolo-trenera

– Ovim seminarom smo napravili korak više u odnosu na prethodne godine. Težićemo da svaki naredni put bude sve kvalitetniji. Važno je da  seminar iskoristimo i za druženje i da zajedničkim snagama podignemo nivo predavanja, kako bismo u budućnosti uključili i trenere iz ostalih država. Samo tako možemo da podignemo rejting vaterpola, kazao je Porobić.

Picerija i restoran

Seminar je okupio vaterpolo trenere iz crnogorskih klubova, kao i trenere vaterpolo klubova iz Dubrovačko-neretvanske županije koji participiraju u prekograničnom projektu, ali i sve druge zainteresovane trenere iz Crne Gore i inostranstva. Predavanja drže najeminentnija imena struke iz zemlje i regiona.

Menadžer projekta OH2O POLO Miloš Mračević podsjeća da se ovaj seminar organizuje u sklopu IPA projekta prekogranične sardnje između Hrvatske i Crne Gore, u koordinaciji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore, zahvalan profesorima predavačima što će prenijeti svoje  znanje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code