U BOKU UPLOVIO KRUZER MS THOMSON MAJESTY

U BOKU UPLOVIO KRUZER MS THOMSON MAJESTY

150
0
Podijeli

U kotorsku Luku jutros je uplovio luksuzni kruzer MS Thomson Majesty koji je u vlasništvu Louis Cruises, a posluje u sklopu Thomson Cruises. Na brodu se nalazi 5 restorana, 7 barova, 2 lounges, kazino, 2 bazena, biblioteka sa internetom, Sana wellness centar sa saunom, masažom i teretanom.

Kruzer Thomson Majesty dug je 207 metara, ima 11 paluba i 732 kabine.
U Luci je i Celebrity Constellation dužine 294 m, koji plovi pod zastavom Malte sa 2.302 putnika 969 članova posade.
Oba kruzera tokom popodneva napustiće Luku, a sjutra se očekuje dolazak grdosije The Worldu koja samo izgleda kao kruzer, a u stvari je riječ o jahti, koja je privatna stambena zajednica na moru.
Dug je 197 metara, a prostire se na čak 12 paluba. Posadu čini oko 260 iskusnih radnika iz 40 zemalja. Brod je u privatnom vlasništvu svojih stanovnika iz zemalja čitavog svijeta – 130 porodica iz 19 zemalja – Sjeverne Amerike, raznih evropskih zemalja, Azije, Australije, Južne Amerike i Južne Afrike.
Prosječna popunjenost je 150-200 stanovnika i gostiju, a gosti na The Worldu borave četiri mjeseca svake godine.
Brod ima objekte slične onima na regularnom kruzeru. Tu su mala samoposluga i delicates prodavnica, butik, sportski objekti koji uključuju golf simulator, teniski teren pune veličine, trim stazu i teretanu, dva bazena, spa centar i sauna.
Posjeduje kapelicu, umjetničku galeriju i medicinski centar, šest restorana, kino …

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code