U Boku uplovio prvi kruzer u 2018. godini

U Boku uplovio prvi kruzer u 2018. godini

7
Podijeli

U Boku kotorsku i Luku Kotor danas je uplovio prvi veliki kruzer u 2018. godini. Na sajtu Luke nema podataka. Kako saznajemo zaposleni su na godišnjim odmorima, pa nismo bili u mogućnosti da dobijemo informacije o kruzeru. Osim toga uskoro će biti formirana i nova pr služba Luke, preko koje će, kako saznajemo, biti jedino moguće doći do podataka i sagovornika.

Sudeći po fotografiji i oznakama na brodu, odnosno po žutom dimnjaku i žutim ceradama na čamcima za spasavanje, riječ je o kruzeru kompanije “Costa Cruises”, najvjerovatnije brodu imena Costa Luminosa.

Picerija i restoran

To je brod sagrađen 2009. godine, dužine 294m i 92720 brt, na kojem 850 članova posade opslužuje oko 3000 putnika. Ovaj kruzer je Luku Kotor posljednji put posjetio početkom novembra 2017. godine.

7 Komentari

 1. sto mislis zasto na putnicki brod postoji onoliko lajbota mislis samo za spasavanje pa tenderi njihovi voze putnike na obalu ne daju ti ni 1 euro bez velike samo pilotaza i lucko ili sidreno mjesto i to ako je cijena pristojna tj ponuda .

  10
  2
 2. Dok se u Novi podjele fotelje,sredi Šetalište, kolektor,kultura,luka…dok se svi vrate sa godišnjih i bolovanja… još mnogo će kruzera proći, a mi možemo samo da im mašemo

  22
 3. Što se ne napravi kontakt sa nekim, da se poneki kruzer sidri na po mora, pa da naši prevoznici brodićima imaju dužu sezonu, a grad veću posjetu? Kotor bi jedva dočekao, jer su pretrpani.

  20
  5
  • Dok se u Novi podjele fotelje,sredi Šetalište, kolektor,kultura,luka…dok se svi vrate sa godišnjih i bolovanja… još mnogo će kruzera proći, a mi možemo samo da im mašemo

   14
   1

Ostavite komentar

*

code