U BUDVI DVODNEVNI SPEKTAKL ZA DAN DRŽAVNOSI I DAN TURISTIČKE ORGANIZACIJE

U BUDVI DVODNEVNI SPEKTAKL ZA DAN DRŽAVNOSI I DAN TURISTIČKE ORGANIZACIJE

137
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Program obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti najavljen je danas i sjutra na trgu ispred Starog grada.

Prvi put ove godine Budvani su osmsilil dvodnevni program koji će biti internacionalnog karaktera.
Kako su saopštili iz Turstičke organizacije Budve
u jeku turističke sezone ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom cijelog ljeta.
– Očekivanja javnosti samim tim su velika, pa nas to obavezuje da kvalitet i programa i ovog događaja svake godine dižemo na sve viši nivo i time potvrdimo da se Budva izdvaja u cijelom regionu kao centar lijepih dešavanja – kazala je pr menadžerka, Darja Marović.
Danas na trgu ispred Starog grada nastupa crnogorski duo gitara – Nikčević i Bulatović, nakon čega će se uz moderne zvuke starih pjesama predstaviti Montenegro kings i nakon njih jedinstveni hor iz Beograda – Viva Vox.
Hor Viva Vox iz Beograda 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija, i okreće se izvođenju popularne pop/rock muzike isključivo “a cappella”. Ova kombinacija čini ih jedinstvenim na ovim prostorima.
Na Dan državnosti, 13. jula program se nastavlja nastupom Milene Vučić, zatim izuzetno talentovanih i popularnih mladih izvođača – super finalista X Faktora (Amel Ćurić-pobjednik, Bobi Mojsovski, Iva Ćurić, Highway trio, Nina Simić) i za kraj programa biće upriličen koncert internacionalne muzičke zvijezde – Remosa.
Remos je dobro poznat ovdašnjoj javnosti kao jedan od najpopularnijih i najtiražnijih grčkih muzičara, čije su pjesme iako na grčkom jeziku itekako prepoznatljive na ovim prostorima.
Veče će biti upotpunjeno spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code