U Budvi osnovan art klub „8th Note“ – moda u centru

U Budvi osnovan art klub „8th Note“ – moda u centru

1115
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

8th note 1Mali kultni kutak, gdje će svi umjetnici naći svoj prostor, mjesto i ulogu – od modnih kreatora, do raznih umjetnika i grana umjetnosti, art klub “8thNote”, otvoren je sinoć u hotelu „Avala Resort and Villas“, u Budvi. Organizatorka manifestacije i osnivač kluba Svetlana Podgornaya-Linskaya je porijeklom iz Ukrajine. Bavi se modnim biznisom i željela je da se oproba na crnogorskom tržištu, na kojem je, kako kaže, uspješna već nekoliko godina.
Biljana Stojanovski, osnivač i dizajnerka modnog brenda “Lappa” iz Budve, pohvalila je ideju organizatora manifestacije, ocjenjujući da je to dobra zamisao za popunu zimskih sadržaja u Budvi.
8th note 2– Napravili smo malu prezentaciju onoga što radimo u Budvi, što se može vidjeti u našim buticima I što je posvećeno ženi, ženi koja je u nekom svom slobodnom stilu (bohemian), ili prosto neka preporuka za večernji izlazak ili Novu godinu. Mislim da je ovo dobra ideja i da je ovako nešto nedostajalo Budvi i uopšte primorju u toku zime.Nadam se da će ovo biti uspješan projekat, rekla je Stojanovski.
Vlasnica i dizajnerka firme „Anex design“ iz Herceg Novog, Ana Anastasiou budvanskoj publici predstavila se unikatnim večernjim haljinama i kožnom galanterijom vrhunskog kvaliteta.
– Živjela sam u Južnoj Africi 20 godina,a inače sam iz Herceg Novog.Imam dosta mušterija,radim za inostranstvo,za Ruse, Francuze, Njemce, tako da dosta mojih stvari se pokazuje u inostranstvu, ali mi je zadovoljstvo da sam bila pozvana da budem učesnik u ovoj predivnoj večeri. Vjerujem da će ovo postati tradicionalna manifestacija, gdje će se predstavljati mladi kreatori, kako iz Budve i Herceg Novog, tako i iz cijele Crne Gore, rekla je Anastasiou.
8th note 3Menadžerka prodaje Hotela „Avala Resort and Villas” Jovana Đukanović kazala je kompanija „Beppler&Jacobson” željela da gostima priredi jako interesantan program visokog kvaliteta, povezujući razne muzičke izraze i umjetnost. Zato su sve goste u hotelu organizovali i nagradnu igru, noćenje u hotelu „Avala Resort and Villas” za dvije osobe, kao i posjetu Spa centru za dvije osobe.
Budvanskoj publici se, između ostalog, jedinstvenim radovima od keramike predstavio Radenko Adnađ iz Srbije i otvoreni studio fotogradije Vadima Franceva “Dj Vel”. U programu su učestvovali džez bend „Giselle world music trio” iz Crne Gore, plesni teatar „Marina” (Rusija-Ukrajina) i Kulturno-umjetničko društvo „Ilija Kišić” iz Zelenike, koje je spektakularnim nastupom otvorilo manifestaciju.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code