U ČETVRTAK: PREZENTACIJA NOVIH PROGRAMA PREKOGRANIČNE SARADNJE I POSJETA AMBASADORA PEJOVIĆA

U ČETVRTAK: PREZENTACIJA NOVIH PROGRAMA PREKOGRANIČNE SARADNJE I POSJETA AMBASADORA PEJOVIĆA

236
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Crna Gora je u proteklom periodu, u saradnji sa zemljama partnerima i predstavnicima Evropske komisije, aktivno radila na pripremi operativnih programskih dokumenata za devet prekograničnih i transnacionalnih programa u kojima će u narednom sedmogodišnjem periodu učestvovati.

U susret obilježavanju Evropskog dana saradnje, u Opštini Hreceg Novi biće organizovana prezentacija novih programa prekogranične saradnje IPA II 2014-2020.godine u četvrtak 17.septembra u 13 h.
Uvodno izlaganje na prezentaciji imaće predsjednica opštine Herceg Novi Nataša Aćimović i državni sekretar za evropske integracije i nacionalni koordinator za IPA, ambasador Aleksandar Andrija Pejović.
Program prekogranične saradnje u okviru IPA II 2014-2020 predstaviće direktorka Direkcije za programe prekogranične saradnje, Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija, Ivana Glišević Đurović.
Prije prezentacije, u 11 h, ambasador Aleksandar Pejović održaće predavanje i razgovarati sa učenicima SMŠ “Ivan Goran Kovačić”, na temu “Crna Gora i EU – put naprijed”.
Popodne u 16:15 h, u hotelu Palmon bay u Igalu, biće održan 4.sastanak programskog Odbora za evropske integracije u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i Regionalne škole za državnu upravu. Uvodna izlaganja daće ambsador Pejović, direktor škole, Suad Musić i državna sekretarka u MUP-u, Jadranka Vojnović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code