U Đenovićima koncert „Rock and roll za Martina“

U Đenovićima koncert „Rock and roll za Martina“

1785
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

martin-stepanovic-44U Domu kulture u Đenovićima biće sjutra veče organizovan humanitarni koncert „Rock and roll za Martina“, koji organizuju Omladinski kulturni centar i MZ Đenovići. Početak koncerta najavljen je za 20 h, a cijena ulaznice je 2 eura.

Sav prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen na račun porodice Stepanović, za nastavak liječenja malog Martina, kojem je dijagnostifikovana bronhopulmonalna displazija. Pored toga, u prostorijama Doma biće postavljene kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga.

Picerija i restoran

Novljane i goste zabavljaće bendovi „Fast woman and slow horses“ i „Havy hour“ iz Herceg Novog, kao i grupa M.O.R.T. iz Sinja.

Martin se od početka oktobra, zajedno sa mamom Violetom, nalazi u Beogradu, na terapijama, koje su im ovog puta omogućene zahvaljujući anonimnom darodavcu, koji im je uplatio 3 hiljade eura. Za nastavak Martinovog liječenja i još nekih 5 mjeseci terapije, neophodno je 15 hiljada eura. Martin je početkom godine počeo da puzi, što je veoma važan i veliki napredak. Međutim, problem su i dalje njegove noge:

„Prezadovoljna sam što su terapije dale efekat i moj Martin sada može da puzi. Ipak, još ne može da hoda, jer ima problem oslonca. Ljekari su optimistični i kažu da će upornom terapijom i to biti jednog dana“, kazala nam je ranije njegova mama Violeta.

Podsjetićemo da je su i dalje aktivni bankovni računi, na koje svi koji žele, mogu uplatiti sredstva:

 

Za uplate iz Crne Gore

 

Violeta Stepanović, Loznička 38, Atlas banka – br. Žiro r. – 505 – 26235 – 33.

 

Za uplate iz inostranstva

56: Intermediary

RZBAATWW RAIFFESEN ZENTRALBANK OESTERREICH

VIENNA, AUSTRIA

57: Account with institution

/00155081988

ATLMMEP2

Atlas banka AD, Montenegro

59: Beneficiary

/ME25505501541005032152

Violeta (Prvoslav) Stepanovic

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code