U domaćoj radinosti bolja posjeta nego u hotelima

U domaćoj radinosti bolja posjeta nego u hotelima

874
5
Podijeli

praznik mimoze festa baosici 060216 6Drugi “Mimozin” vikend, premda kišan, s južinom, doveo je u Herceg Novi 1500 prijvaljenih gostiju. Prema informacijama TO Hreceg Novi u hotelima boravi 575 posjetilaca, što je manje za 36 odsto nego lani. Riječ je uglavnom o većim zdanjima, Instuitu Igalo, hotelima Palmon bay i Light house.
No, znatno je više gostiju odabralo domaću radinost, u kojoj je evidentirano 935, što je čak 44 odsto bolja posjeta nego lani. Kada se sagleda ukupan broj prijavljenih gostiju, gotovo i da nema razlike u odnosu na prošlu godinu.
Ipak, s obzirom da su ovi podaci od petka, a da su mnogi učesnici sportskih manifestacija i fešti došli tokom dana i uveče, vjerovatno je i bilans bolji.

5 Komentari

 1. Herceg Novi NEMA hotele! Sad je tek obnovljen RVI a Metalurg je djelimocno obnovljen. Proslo je vrijeme HTP Boke, od najjaceg hotelskog preduzeca pretvoren u parking servis. Nema ponistenja privatizacije, nema odgovornih itd. Zar zaboravljate razne susrete u hotelu Igalo (eskurzije, masinijade itd) . Zar je bivsi direktor zasluzio onoliku otpremninu?
  Bas mi je zao Herceg Novog, nekad i sad.
  0  0
 2. Podaci se odnose na petak ujutru, tj. cetvrtak vece, tako da nisu izeti u obzir oni koji su stigli tokom petka i subote. Npr. samo u Institutu je bilo 700 gostiju, a objavljuje se da je u svim hotelima ukupno bilo 575.
  0  0
 3. Srbija, BiH i jos poneko okolo su nam glavna trzista. Sto smo ucinili da dovedemo goste sa tih prostora, cekamo da nam Beograd (ili neko drugi, svejedno) plati dolazak povorke mimoze, kao da je to njihova reklama a ne nasa.
  0  0
 4. …opravdano je potrositi 140 000e ,za 935 posjetioca.Pogledajmo istini u oci,ovaj praznik je postao zabava Novljana ,njihovo drustveno ogledalo.Po meni ,,promjena koncepta,, nije urodila plodom, najbolje to vidimo iz broja gostiju.A nama je ,,Praznik mimoze,, uvijek lijep i mi ga volimo.
  0  0

Ostavite komentar

*

code