Početna Kultura U Domu omladine okupljanje slikara murala

U Domu omladine okupljanje slikara murala

0

Iscrtavanje murala na rigips pločama i druženje sa mladima, u organizaciji NVO Omladinski kulturni centar Herceg Novi, a u okviru projeka „reKreativacija“, biće upriličeno u amfiteatru Doma omladine, sjutra u 15 časova.

Osim crtanja murala planiran je i razgovor o željenom prostoru kao mjestu saradnje, okupljnja i razmjene ideja, ali i produkcije kulturno- zabavnih i edukativnih programa koje odgovaraju potrebama mladih.

– Ciljevi projekta „reKreativacija“ su podstaći mlade na međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i poboljšati razumjevanje volonterskog rada, posebno onog koji podrazumjeva aktivizam mladih, istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena i konačno, obezbjediti podršku lokalne zajednice da u budućnosti razumije i podrži zdrave ideje i inicijative mladi – kazali su iz NVO Omladinski kulturni centar.

Nakon okruglog stola, projekcije edukativnih filmova i organizacija koncerata ovo je završna aktivnost u okviru projekta, koji  je podržalo Ministarstvo za sport – direktorat za mlade.

Iz OKC pozivaju sve koji imaju interesovanje za murale, kao i ideje za poboljšanje kvaliteta programa i servisa koji se tiču potreba mladih u lokalnoj zajednici, da im se pridruže.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code