U Dubrovniku dogovor o nastavku projekta prekogranične saradnje u vaterpolu

U Dubrovniku dogovor o nastavku projekta prekogranične saradnje u vaterpolu

561
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

vaterpolo ipa projekat 171115Projekat „OH20-Polo“ – Sport za djecu i mlade o jačanju saradnje u pograničnom području uspješno se sprovodi između crnogorskih i hrvatskih vaterpolo klubova i opština, za sada kroz prvi prekogranični vaterpolo kamp, kao izradu promotivnih materija i drugih aktivnosti. To je ocjenjeno u Dubrovniku na drugom partnerskom sastanku, kome su prisustvovali predstavnici PVK Jadran, VK Jug i Agencije za razvoj grada Dubrovnika, DURA.
Podijeljeni su promotivni materijali tokom sastanka između partnera PVK Jadran i VK Jug kako bi se u jednakoj mjeri obezbijedila vidljivost projekta sa obje strane granice. Promotivni materijali uključuju samodržeće banere, fascikle, blokove, hemijske, rančeve, majice i brošure o projektu.
Tokom sastanka dogovorena je priprema tendera za nabavku sportske opreme u vidu vaterpolo kapica, kupaćih kostima i lopti, za čiju realizaciju je zadužen VK Jug.
Potvrđen je termin održavanja prekograničnog plivačkog takmičenja, koje će se ove godine održati 19. i 20. decembra u Herceg Novom. Organizaciju prekograničnog plivačkog tamičenja realizuje PVK Jadran u saradnji sa svim plivačkim partnerskim klubovima.
Bilo je riječi i o konsultativnim sastancima sa predstavnicima prekograničnih Opština, Budvom, Kotorom i Herceg Novim i Opštinama Konavle, Župa Dubrovačka i gradom Dubrovnikom. Na njima će do kraja decembra, biti razmatrana aktuelna politikama u oblasti sporta na lokalnom nivou.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code